Πινέδα: «Η προσπάθεια μας φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα - Δείξαμε πόσο δεμένοι είμαστε»

Πινέδα: «Η προσπάθεια μας φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα - Δείξαμε πόσο δεμένοι είμαστε»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Πινέδα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ομαδικότητα που έδειξε η ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Ένωσης, Ορμπελίν Πινέδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο σκόρερ του πρώτου γκολ της ΑΕΚ:

«Γνωρίζαμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζαμε πως θα πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι όλοι, έπρεπε να λειτουργήσουμε ως ομάδα. Νομίζω πως η προσπάθεια μας φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς, πρέπει να σκεφτούμε το δρόμο που απομένει. Σήμερα παίξαμε καλά».

Για τον τρόπο που ήρθε η νίκη:

Μας δίνει αυτοπεποίθηση το αποτέλεσμα σε έναν τέτοιο παιχνίδι. Η αυτοπεποίθηση της ομάδας ξεκινάει από τον τερματοφύλακα. Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Δεν χρειάζεται να δούμε όμως το αποτέλεσμα, αλλά να βλέπουμε τη συνολική δουλειά που γίνεται στο παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε συνέχεια».

Για το γκολ του:

«Ήταν μία φάση παρόμοια με το προηγούμενο παιχνίδι. Ήξερα πως ο Πέτρος θα δοκιμάσει να με βρει και έκανα την κίνηση που έπρεπε. Άλλη μία φορά δείξαμε πόσο δεμένοι είμαστε στο γήπεδο».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X