Νάπολι - Μίλαν: Πτώμα βρέθηκε στο στάδιο «Ντιέγκο Μαραντόνα» μετά το παιχνίδι

Νάπολι - Μίλαν: Πτώμα βρέθηκε στο στάδιο «Ντιέγκο Μαραντόνα» μετά το παιχνίδι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το άψυχο σώμα ενός άνδρα βρέθηκε στο χώρο στάθμευσης κάτω από το στάδιο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» μετά την αναμέτρηση της Νάπολι με τη Μίλαν για τη Serie A.

Σύμφωνα με το «La Gazzetta dello Sport» μετά το τέλος του ντέρμπι της Νάπολι με τη Μίλαν ανακαλύφθηκε το άψυχο σώμα ενός 42χρονου άνδρα στον εγκαταλελειμμένο χώρο στάθμευσης κάτω από τις εξέδρες των φιλοξενούμενων του σταδίου «Ντιέγκο Μαραντόνα».

Ένας φίλος του θύματος, επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς την αρχική εκτίμηση, ότι επρόκειται για άτομο που επιχείρησε να μπει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Σύμφωνα με τον φίλο του, οι δυο τους είχαν μπει κρυφά στο γήπεδο μέσα από ένα τούνελ, προσπαθώντας να φτάσουν στις εξέδρες χωρίς εισιτήριο για το ματς.

Το θύμα, από το Bacoli, στην επαρχία της Νάπολης, πήγε πρώτο και ανέβηκε για να προσπαθήσει να αποκτήσει περαιτέρω πρόσβαση στο στάδιο, αλλά έπεσε από ύψος περίπου 20 μέτρων στο έδαφος.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X