Τζανετόπουλος: «Η περσινή σεζόν της Λαμίας μας πείσμωσε και μας έδεσε»

Τζανετόπουλος: «Η περσινή σεζόν της Λαμίας μας πείσμωσε και μας έδεσε»
Photo Credits: INTIME

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος μίλησε για την καλή αρχή που έχει κάνει φέτος η Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο υψηλό επίπεδο των ομάδων στη φετινή Super League αναφέρθηκε ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο οποίος σχολίασε την αγωνιστική άνοδο της Λαμίας και τους στόχους που έχουν τεθεί.

Ο αμυντικός των Φθιωτών μίλησε σε εκπομπή bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το… πείσμα που απέκτησε η ομάδα του μετά τις περσινές περιπέτειες και δεν απέκλεισε την πιθανότητα έκπληξης στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, όσα είπε

Για το περιπετειώδες φινάλε της περσινής σεζόν και την καλή αρχή που έχει κάνει φέτος η Λαμία: «Υπάρχει ικανοποίηση σίγουρα. Περάσαμε αυτά πέρυσι και μέχρι τα τελευταία λεπτά δεν ξέραμε αν θα παραμείνουμε στην κατηγορία, μας πείσμωσε και μας έδεσε. Ξεκινήσαμε από την αρχή με στόχο να μην περάσουμε τα ίδια».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Κρατήσαμε ένα κομμάτι του περσινού κορμού, προσθέσαμε ποιοτικούς παίκτες, σίγουρα βοήθησε στη μέχρι τώρα πορεία. Στην προετοιμασία το αντιλαμβανόμασταν επειδή βλέπουμε ότι είμαστε δυνατό γκρουπ. Δουλεύαμε όλοι μαζί, νιώθαμε το κλίμα στο ξενοδοχείο, γενικότερα είχαμε μια θετική αύρα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο, ότι παλεύουμε όλοι μαζί».

Για τις μεγάλες μεταγραφές που έκανε η Λαμία το καλοκαίρι: «Μας βοηθάει πολύ, είτε εντός, είτε εκτός αγωνιστικού χώρου. Έχουν αμέτρητες εμπειρίες, έχουν ποδοσφαιρική νοοτροπία νικητή που βοηθάει και τους πιο μεγάλους, πόσω μάλλον τους μικρότερους. Φυσικά και μέσα στο γήπεδο με κάποιες ενέργειές τους».

Για την πορεία της καριέρας του: «Μετά από αυτό το ξεκίνημα θα ήθελα να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά τα πράγματα. Αυτά συμβαίνουν στη ζωή, είμαι ευγνώμων για την μέχρι τώρα πορεία μου. Δουλεύω καθημερινά για να φτάσω ψηλότερα».

Για τη συνεργασία του με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο: «Από πέρυσι έχουμε δει, έχουμε χημεία. Μας βοηθούν οι παραστάσεις του από το εξωτερικό. Αν δεν είχε κάποιους τραυματισμούς θα ήταν ακόμα σε υψηλό επίπεδο. Τα πάμε πολύ καλά. Συμπληρώνει ο ένας τον άλλο στο γήπεδο».

Για το αν σκέφτονται στη Λαμία πού μπορούν να φτάσουν βαθμολογικά: «Χαιρόμαστε τη στιγμή, γιατί τα τελευταία χρόνια έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές. Δεν κοιτάμε μακριά, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, μόνο έτσι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Θα χάσουμε τον στόχο αν πούμε ότι είμαστε καλή ομάδα και θα μπούμε playoffs, θα μας γυρίσει μπούμερανγκ. Συνεχίζουμε όλοι μαζί και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τη διαφορά της φετινής σεζόν στη δυναμική του πρωταθλήματος: «Καταλαβαίνω τη διαφορά, φαίνεται και από τα αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Κοιτάζουν στα μάτια ομάδες από μεγάλα πρωταθλήματα. Μόνο έτσι θα δυναμώσει το πρωτάθλημα, όταν δυναμώσουν και οι από κάτω».

Για τις εκπλήξεις που μπορεί να δούμε φέτος: «Ακόμα είναι νωρίς να το πούμε αυτό, δεν έχουν ξεφύγει οι διαφορές. Αλλά γιατί όχι; Και ο ΟΦΗ, και εμείς, αρκετές ομάδες μπορούν να ανταγωνιστούν οποιονδήποτε στην έδρα τους».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X