Γιαννακόπουλος: Έφτιαξε κασκόλ για να πάει στο ΣΕΦ, το οποίο έγραφε «οχι βία στο μπάσκετ» (VIDEO)

Γιαννακόπουλος: Έφτιαξε κασκόλ για να πάει στο ΣΕΦ, το οποίο έγραφε «οχι βία στο μπάσκετ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Επιθυμία να βρεθεί στο ΣΕΦ με τους Αγγελόπουλους εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φτιάχνοντας μάλιστα κασκόλ με τα σήματα και των δύο ομάδων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά όσα είπε στο λογαριασμό του στα social media ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι των «αιωνίων».

«Με την καλύτερη διάθεση είχα φτιάξει αυτά τα κασκόλ, για να κατέβω σήμερα στο ΣΕΦ και να δώσω από ένα στον Γιώργο και τον Παναγιώτη, για να περάσω το μήνυμα «Όχι βία στο μπάσκετ».

Με αυτά όμως που διαβάζω στο ίντερνετ ότι ετοιμάζουν για τον Σλούκα, και με αυτά που έγιναν στο ποδόσφαιρο, νομίζω πως ενδεχομένως δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Ίσως να ήταν πρόκληση τελικά αυτό, αντί να πετύχω τον σκοπό μου για να περάσω το μήνυμα στον κόσμο. Ίσως να γίνει κάποια άλλη φορά. Να γίνει ένας όμορφος αγώνας και να κερδίσει ο καλύτερος και δεν κρύβω ότι αυτός θέλω να είναι ο Παναθηναϊκός».

 

Πηγή: sdna

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X