Η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια και «τελειώνει» τον ΠΑΟΚ! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια και «τελειώνει» τον ΠΑΟΚ! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:30) στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» με στόχο να κερδίσει και να πλησιάσει στην κορυφή της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ευρώπη ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ που θέλει κόντρα στον ΠΑΟΚ απόψε (19:30, Cosmote Sport 2HD, LIVE μετάδοση από το ENWSI TV) στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» να κάνει το «τρία στα τρία» στη Super League μετά τις τριάρες επί των Παναιτωλικού και Αστέρα Τρίπολης παραμένοντας στο κατόπι του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού.

Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ προέρχονται από αγώνες στην Ευρώπη μεσοβδόμαδα, με την Ένωση να γνωρίζει την ήττα στη Μασσαλία και τους Θεσσαλονικείς να νικούν με ανατροπή την Αμπερντίν πράγμα που σημαίνει πως κατεβαίνουν Αθήνα με καλή ψυχολογία. Να θυμίσουμε ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ισοβαθμούς στους 17 βαθμούς, ενώ ο πρωτοπόρος ΠΑΟ έχει 22 και ο ΟΣΦΠ που παίζει απόψε στην Κρήτη έχει 18.

Τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ; Τα αυτονόητα…

Να περιορίσει λάθη που της έχουν στοιχίσει, να είναι συγκεντρωμένη και από κει και πέρα να παίξει… μπάλα απόψε και ο κόσμος στην «καυτή» Νέα Φιλαδέλφεια. Να τη βοηθήσει με φωνή και μόνο αυτή και βέβαια να μην απαντήσει σε οποιαδήποτε πρόκληση, διότι απέναντι υπάρχει ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου για να μην ξεχνιόμαστε. Κάτι που θέλει προσοχή για προκλήσεις…

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ενόψει ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ κατέγραψε επιστροφές, αλλά και απουσίες. Ο Ματίας Αλμέιδα είδε στην Κυριακάτικη προπόνηση τους Γκατσίνοβιτς και Πισάρο να προπονούνται κανονικά και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή, ωστόσο προέκυψαν δύο θέματα. Ο λόγος για τους Κάλενς και Ζίνι. Αμφότεροι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις και γι’ αυτόν τον λόγο τέθηκαν νοκ-άουτ από την αναμέτρηση της OPAP Arena. Από κει και πέρα, εκτός παραμένει ο Λιβάι Γκαρσία, αλλά και ο Αραούχο, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Χατζισαφί που τραυματίστηκε στη Μασσαλία.

Η αποστολή αποτελείται αναλυτικά από τους εξής: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Πήλιος, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

Μπορεί να είναι γραφικό κείμενο που λέει "Α.Ε.Κ SQUAD LIST VS naoK MD9 30.10.2023 19:30 COSMOTE SPORT1 SMSRS 24 RERRN GOALKEEPERS 1 STANKOVIC 30 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ DEFENDERS 2 MOUKOUDI 3 MOHAMMADI 12 POTA 17 ΠΗΛΙΟΣ 21 VIDA 24 ΜΗΤΟΓΛΟΥ 29 SIDIBE MIDFIELDERS 4 SZYMANSKI 6 JONSSON 8 GACINOVIC 13 PINEDA 20 ΜΑΝΤΑΛΟΣ 25 ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ FORWARDS 5 AMRABAT 9 VAN WEERT 10 ZUBER 14 PONCE 19 ELIASSON 70 PIZARRO HEAD COACH MATIAS ALMEYDA opap arena AVIS"

Για την ενδεκάδα της ΑΕΚ, ως φαίνεται πολλά θα εξαρτηθούν από το πού θα παίξει ο Πινέδα.

Αν ο Αλμέιδα επιλέξει να χρησιμοποιήσει τον Μεξικανό στα αριστερά, τότε θα παραμείνουν οι Γιόνσον-Σιμάνσκι στο κέντρο, ενώ «παίζει» και ο Γαλανόπουλος με τον Τσούμπερ να κινείται πίσω από τον σέντερ φορ Πόνσε. Στην άλλη περίπτωση, ο Πινέδα θα μείνει στο κέντρο και ένας εκ των Γιόνσον ή Σιμάνσκι θα κάτσει στον πάγκο, με τον Τσούμπερ να αναλαμβάνει καθήκοντα στα αριστερά και πίσω από τον Πόνσε θα βρεθεί ξανά ο Μάνταλος όπως και στη Γαλλία.

Τώρα δεδομένα κάτω από τα δοκάρια της ομάδας θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς με τον Αλμέιδα να στηρίζει τον Αυστριακό μετά το λάθος με τη Μαρσέιγ με τους Βίντα και Μουκουντί να είναι τα δύο στόπερ, ενώ στις πτέρυγες φαίνεται πως θα επιστρέψει ο Ρότα με τον Μοχαμάντι να είναι στα αριστερά.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια και «τελειώνει» τον ΠΑΟΚ! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Το πλάνο του ΠΑΟΚ

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ, διανύει ένα πολύ καλό διάστημα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο, κυρίως, στην Ευρώπη. Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου πέτυχε μια σημαντική νίκη στη Σκωτία με 3-2 κόντρα στην Αμπερντίν, η οποία ήρθε με απόλυτη ανατροπή από 2-0!

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη του, αλλά είχε υπομονή, μείωσε με τον Ντεσπόντοφ, ισοφάρισε με τον Βιεϊρίνια και ο Σβαμπ με εκτέλεση πέναλτι ολοκλήρωσε το comeback. Έτσι, ο ΠΑΟΚ έκανε το «3 στα 3» στον όμιλό του και αύξησε τις πιθανότητες για την πρωτιά που εξασφαλίζει απευθείας εισιτήριο για τους «16». Στο πρωτάθλημα η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε εύκολο έργο την προηγούμενη αγωνιστική, αφού επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου, έχοντας τις ευκαιρίες για να σκοράρει περισσότερα τέρματα. Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, που σημείωσε και τα δυο γκολ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μάρκος Αντόνιο αλλά και στον Φιλίπε Σοάρες. Για την αρχική ενδεκάδα βέβαιοι θεωρούνται οι Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς και Σαμάτα, με ερωτηματικά για τους Τάισον, Κωνσταντέλια και Εκόνγκ.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Τσιγγάρα , Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Οι διαιτητές του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

  • Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ
  • Βοηθοί: Μπορς, Κέμπτερ
  • 4ος: Βεργέτης
  • VAR: Περλ
  • AVAR: Μπουξμπάουμ

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X