Γκουαρδιόλα για Σίλβα: «Δεν φοράει σκουλαρίκια ή τατουάζ, έχει ένα κανονικό αυτοκίνητο... είναι ένας απίστευτος παίκτης για εμάς»

Γκουαρδιόλα για Σίλβα: «Δεν φοράει σκουλαρίκια ή τατουάζ, έχει ένα κανονικό αυτοκίνητο... είναι ένας απίστευτος παίκτης για εμάς»
Photo Credits: INTIME

Την εξωαγωνιστική ζωή και απόδοσή του Μπερνάρντο Σίλβα στο γήπεδο επαίνεσε ο Γκουαρδιόλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, αναφέρθηκε στον Μπερνάρντο Σίλβα μετά τον θρίαμβο των «πολιτών» με 3-0 επί της Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ. Ο Ισπανός τεχνικός θαυμάζει την προσαρμοστικότητα και την ευφυΐα του 29χρονου Πορτογάλου μέσου αλλά και τον εκτός αγωνιστικών χώρων τρόπο ζωής του.

«Δεν φοράει σκουλαρίκια ή τατουάζ, έχει ένα κανονικό αυτοκίνητο… είναι ένας απίστευτος παίκτης για εμάς», είπε ο Γκουαρδιόλα. Ο προπονητής της Σίτι τόνισε ότι «ο Μπερνάρντο Σίλβα λατρεύει να παίζει στο Ολντ Τράφορντ, δεν θυμάμαι κακή εμφάνιση από αυτόν εδώ».

Όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του… παίκτη του, ανέφερε: «Ο Μπερνάρντο Σίλβα έχει την ικανότητα να μας βοηθήσει να διατηρήσουμε την κατοχή και να επιτεθούμε τις σωστές στιγμές. Μπορεί να παίξει ως ψεύτικο 9αρι, είναι πολύ έξυπνος και όλοι τον αγαπούν. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω δει στη ζωή μου. Είχα την τύχη να δουλέψω με παίκτες στο υψηλότερο επίπεδο και είναι ένας από τους καλύτερους, λόγω της έντασής του, της ευφυΐας του και του πόσο καλός είναι», είπε ο Πεπ για τον πρώην παίκτη της Μπενφίκα και της Μονακό.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X