Καστρίτης: «Είχαμε την σωστή προσέγγιση και συγκέντρωση»

Καστρίτης: «Είχαμε την σωστή προσέγγιση και συγκέντρωση»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ικανοποιημένος μετά τη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ ο Γιάννης Καστρίτης, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του , ενώ μίλησε και για τον Κρις Μπάνκστον, που έκανε τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο.

Είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Άρη στη συνέντευξη Τύπου…

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε την σωστή προσέγγιση και την συγκέντρωση που θέλαμε. Και με την στήριξη του εκπληκτικού μας κόσμου, φτάσαμε στη νίκη. Έκλεισε ένας απαιτητικός μήνας. Έχουμε πέντε σερί νίκες (σ.σ. σε Ελλάδα και Ευρώπη) όμως έχουμε και συνέχεια. Δεν είμαστε στο σημείο που θέλουμε επιθετικά και δεν έχουμε την ομοιογένεια που θέλουμε. Ας είμαστε υπομονετικοί και να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα».

Για το αν χτύπησε ο Γκάλινατ και την κατάσταση του Μπλούμπεργκς: «Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τραυματισμός με τον Γκάλινατ. Γύρισε το πόδι του στο πρώτο ημίχρονο, όμως συνέχισε να παίζει. Για τον Μπλούμπεργκς βλέπουμε μέρα με τη μέρα την κατάστασή του».

Για τον Μπάνκστον: «Δείχνει φοβερή θέληση και προσαρμογή, να μπει στο κλίμα της ομάδας μέσα σε μία εβδομάδα. Μας έδωσε δύναμη, μπλοκ, παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη. Δεν είναι όμως ατομικό. Είναι όλη η ομάδα. ΟΟ Κρις μας χαροποιεί γιατί μπαίνει στο κλίμα της ομάδας».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X