Απορρίφθηκε η τελευταία αίτηση αποφυλάκισής του Κώστα Πάσσαρη και παραμένει στις φυλακές Ρουμανίας

Απορρίφθηκε η τελευταία αίτηση αποφυλάκισής του Κώστα Πάσσαρη και παραμένει στις φυλακές Ρουμανίας
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Πάσσαρης θα παραμείνει στις φυλακές της Ρουμανίας καθώς απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισής του.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Πάσσαρης θα συνεχίζει να κρατείται στις φυλακές της Ρουμανίας, καθώς απορρίφθηκε το τρίτο και τελευταίο αίτημα αποφυλάκισης –με περιοριστικούς όρους– που είχε καταθέσει τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο Κώστας Πάσσαρης θα παραμείνει στη φυλακή, καθώς όπως αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης, συνεχίζει να παραμένει επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια. Άξιο αναφοράς είναι ότι στη Ρουμανία τον χαρακτηρίζουν ως «το θηρίο των Βαλκανίων».

Όπως διευκρινίζεται, όταν γίνει η μεταγωγή του στην Ελλάδα, είναι υποχρεωμένος να εκτίσει μία τεράστια ποινή που ανέρχεται στις «τέσσερις φορές ισόβια» καθώς και άλλα 20 χρόνια κατά συγχώνευση.

Ο Ανδρέας Ταγαράκης, δικηγόρος του Κώστα Πάσσαρη, μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες» για την απόρριψη της αίτησης.

«Στη Ρουμανία, ασχέτως των ισοβίων, το όριο που συμπληρώνεται για να μπορέσει να ζητήσει κάποιος αναστολή της ποινής, είναι τα 20 χρόνια. Μετά τη συμπλήρωση ο Κωνσταντίνος Πάσσαρης έκανε αίτηση. Στην Ελλάδα είναι πιο απλή η διαδικασία, μετά τα 20 χρόνια κάνεις μία διάταξη και βγαίνεις. Εφόσον, έχει συμπληρώσει τα χρόνια θέλει να βγει. Είναι Έλληνας και είναι λογικό να θέλει να επιστρέψει. Δημόσιος κίνδυνος χαρακτηρίστηκε πριν από 20 χρόνια και τώρα η εικόνα του είναι εντελώς διαφορετική. Η αλλαγή του σήμερα είναι μεγάλη και είναι σπάνιο για κρατούμενους», είπε αρχικά.

«Είναι πολύ κοντά στη θρησκεία και έχει κοντά του πνευματικό του. Αυτό έγινε σε μία περίοδο που δεν είχε ανάγκη να το προβάλλει και να το δείξει. Έχει μετανιώσει, μου το έχει πει πολλές φορές. Μερικά πράγματα δεν γυρίζουν πίσω. Πρέπει να δεχτούμε όμως, πως υπάρχει σωφρονισμός και υπάρχει και δεύτερη ευκαιρία. Υπάρχει κίνδυνος ο Πάσσαρης να έχει εκτίσει 20 χρόνια στη Ρουμανία και να έρθει στην Ελλάδα και να δικαστεί για ακόμη 20 χρόνια εδώ. Να εκτίσει 40 χρόνια ενώ σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη οι ποινές συντρέχουν μαζί», πρόσθεσε.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X