ΑΕΚ: Στους δυο στόπερ, τρίτος (δεν) χωρεί

ΑΕΚ: Στους δυο στόπερ, τρίτος (δεν) χωρεί
Photo Credits: INTIME

Η παρουσία του Κάλενς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ίσως βάλει σε σκέψεις των Αλμέιδα για το δίδυμο των στόπερ της ΑΕΚ στο αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βασικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ και για την φετινή σεζόν, αποτελεί από τους Ντομαγκόι Βίντα και Αρόλντ Μουκουντί. Αυτός είναι ο σχεδιασμός που έχει κάνει και στο φετινό καλοκαίρι ο Ματίας Αλμέιδα. Όπως άλλωστε και στο περυσινό. Και όχι άδικα, διότι προφανώς πρόκειται για ένα εξαιρετικά αξιόπιστο δίδυμο κεντρικών αμυντικών.

Όμως έτσι όπως έχουν κυλήσει τα πράγματα στην φετινή σεζόν, με πολλά συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Αλμέιδα έχει χρειαστεί να κάνει μεγάλο rotation ακόμα και στους κεντρικούς αμυντικούς. Μέσα απ’ αυτό το rotation, εχει προκύψει πως ο Άλεξ Κάλενς, ο οποίος αποκτήθηκε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, μπορεί να διεκδικήσει να μπει σφήνα στο δίδυμο Βίντα και Μουκουντί. Ίσως ακόμα και στο αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Περουβιανός διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις σ’ όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος που έχει ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα. Έχει δείξει πως έχει και αγωνιστικά χαρακτηριστικά, που έλειπαν μέχρι φέτος από το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Δεδομένα δεν θεωρείται ως μια τέταρτη απλώς συμπληρωματική λύση. Το ακριβώς αντίθετο.

Με δεδομένο πως και ο Βίντα και ο Μουκουντί ξόδεψαν πολλή ενέργεια στο παιχνίδι της Πέμπτης στο Βελοντρόμ απέναντι στη Μαρσέιγ, είναι λογικό να μπαίνει σε σκέψεις ο Αλμέιδα για το φρεσκάρισμα στο κέντρο της άμυνας. Ενδεχομένως μ’ ένα δίδυμο Βίντα και Κάλενς στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Χωρίς να είναι κάτι “κλειδωμένο”, καθώς η εμπιστοσύνη που έχει ο Αλμέιδα στο δίδυμο Βίντα και Μουκουντί, παραμένει ακλόνητη.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X