«Ο Πινέδα είναι ο πιο υπερεκτιμημένος παίκτης στο Μεξικό...» (VIDEO)

«Ο Πινέδα είναι ο πιο υπερεκτιμημένος παίκτης στο Μεξικό...» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Συζήτηση έχει ξεσπάσει στο Μεξικό για τον Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον Ορμπελίν Πινέδα μίλησαν δύο άτομα σε podcast για την εθνική Μεξικού, με το βίντεο να γίνεται viral.

Συγκεκριμένα, η συζήτηση που γίνεται είναι για το ποιος θεωρείται ο πιο υπερεκτιμημένος παίκτης της Εθνικής, με τον πρώτο να λέει τον άσο της ΑΕΚ. Όπως αναφέρει, ο Πινέδα δεν είχε καμία μεγάλη στιγμή στην καριέρα του με το Μεξικό και το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος όπου αγωνίζεται είναι πολύ χαμηλό, οπότε δεν γίνεται να θεωρείται βασικός πάντα.

Από την άλλη πλευρά, o δεύτερος ομιλητής λέει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς υπάρχουν και άλλοι παίκτες στην ομάδα που δεν έχουν μεγάλες στιγμές. Αντιθέτως ο Πινέδα, όπως αναφέρει, μπορεί να αγωνιστεί και να βοηθήσει σε πάρα πολλές θέσεις και για αυτόν τον λόγο αυτός θεωρεί πιο υπερεκτιμημένο τον Έρικ Σάντσες.

Δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο:

@futbolasada Who is Mexico’s most overrated player? 👀⚽️🇲🇽 #futbolmexicano #miseleccionmx #seleccionmexicana #orbelinpineda #ericksanchez ♬ Paris – Else

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X