La Liga: Επεισόδια και ξύλο ανάμεσα στους οπαδούς της Μπέτις και της Οσασούνα (VIDEO)

La Liga: Επεισόδια και ξύλο ανάμεσα στους οπαδούς της Μπέτις και της Οσασούνα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

«Εκρηκτική» η ατμόσφαιρα έξω από το γήπεδο της Μπέτις πρίν τον αγώνα, με τους οπαδούς της και αυτούς της Οσασούνα να συγκρούονται στους δρόμους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρωί της Κυριακής (29/10) και πρίν τη σέντρα του αγώνα της Μπέτις με την Οσασούνα, μια ομάδα οπαδών της Οσασούνα γνωστοί ως Indar Gorri, συγκεντρώθηκαν κοντά στη γειτονιά Reina Mercedes, κοντά στο στάδιο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», που φιλοξενεί απόψε την αναμέτρηση της ομάδας τους (15:00) με την Ρεάλ Μπέτις, με σκοπο να προκαλέσουν μια συνάντηση με τους ultras των «Βερδιμπλάνκος».

Ένας δρόμος λοιπόν γύρω από το γήπεδο, έγινε το πεδίο μάχης των χούλιγκανς των δύο ομάδων. Παρατηρείται -σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου- πώς οι ομάδες συναντώνται στο δρόμο, φωνάζοντας πριν από την έναρξη της μάχης, πετώντας μπουκάλια και πέτρες μεταξύ άλλων αντικειμένων.
Σε ένα από τα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, μπορείτε να δείτε πώς οι ultras της ομάδας της Ναβάρας αρχίζουν να χτυπούν έναν οπαδό της Μπέτις, αφήνοντάς τον στο έδαφος για να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς που πλησίαζαν στο σημείο. Τελικά, οι δυνάμεις ασφαλείας επενέβησαν για να διαλύσουν το πλήθος.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X