Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (29/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (29/10)

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Ισπανία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπέτις – Οσασούνα      15:00

H Mπέτις νίκησε 1-0 τον Αρη στην Κύπρο για το Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έχει δυο σερί ισοπαλίες με 1-1. Η τελευταία εκτός έδρας με τη Χετάφε. Είναι στη μέση της βαθμολογίας αφού δεν μπορεί να βρει σταθερότητα στην άμυνά της. Η Οσασούνα είναι ένα βαθμό μακριά της (14-13). Δεν έχει ισορροπία στα αποτελέσματά της. Νίκησε 2-0 στην Παμπλόνα τη Γρανάδα στο τελευταίο της παιχνίδι.  Δεν τα πάει άσχημα εκτός έδρας φέτος αφού έχει καταφέρει τρία «διπλά» ως τώρα.

Προγνωστικό στοιχήματος: Μπορούν να σκοράρουν και οι δυο ομάδες. Παιχνίδι για να κολλήσει η Μπέτις.

 

Βαγιεκάνο – Σοσιεδάδ   17:15

Σε καλή φόρμα η Ράγιο έχει δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στα έξι τελευταία της παιχνίδια. Μετά τις τέσσερις σερί ισοπαλίες νίκησε εκτός έδρας στο φινάλε του αγώνα της Λας Πάλμας με 1-0 κι ανέβηκε στην 7η θέση. Ελπίζει για έξοδο στην Ευρώπη. Η Σοσιεδάδ είχε αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκησε 1-0 στη Λισαβόνα την Μπενφίκα. Στο πρωτάθλημα είναι 5η και δεν θέλει να χάσει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις. Νίκησε δύσκολα 1-0 τη Μαγιόρκα στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Σοσιεδάδ είχε ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί να πάθει ζημιά. Κανονιά θα έπρεπε να είναι διπλό το παιχνίδι. Νο bet.

 

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια  19:30

Πάντα ικανή η Μπιλμπάο είναι ομάδα που πάει για ψηλά φέτος. Είναι στη 5η θέση και ψάχνει τη νίκη κλικ που θα την κρατήσει στις θέσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ. Προέρχεται από δύσκολα ήττα με 1-0 στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα. Η Βαλένθια είναι 8η τρεις βαθμούς πίσω από τους Βάσκους. Στο τελευταίο της ματς για την Πριμέρα μετά από τέσσερα ματς δίχως νίκη κατάφερε το 2-0 επί της Κάντιθ στο «Μεστάγια».

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Μπιλμπάο είναι σε καλύτερη φόρμα. Η Βαλένθια όμως έχει καλή παράδοση κόντρα στην ομάδα του Βαλβέρδε. Διπλή ευκαιρία με τη μη ήττα της φιλοξενούμενης.

 

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλαβές     22:00

Ανέβηκες στην 4η θέση της βαθμολογίας η ομάδα της Μαδρίτης. Θα είναι και στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δύσκολα θα διεκδικήσει πρωτάθλημα από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Εμεινε στο 2-2 με τη Σέλτικ στη Γλασκώβη για το Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα. Στο πρωτάθλημα νίκησε εκτός έδρας με 3-0 τη Θέλτα. Η Αλαβές παλεύει για να μείνει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι τρεις βαθμούς πάνω από τις ομάδες που πέφτουν. Εχει έξι αγώνες δίχως νίκη. Προέρχεται από δυο ισοπαλίες με 1-1. Η μια εντός με την Μπέτις και η τελευταία με τη Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα».

Προγνωστικό στοιχήματος: Ευκολα ή δύσκολα η ομάδα του Σιμεόνε θα το πάρει το ματς με τους Βάσκους.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X