Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γερμανίας (29/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γερμανίας (29/10)

Με δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση στην Μπουντεσλίγκα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άιντραχτ – Ντόρτμουντ 16:30

Έκανε περίπατο με την Ελσίνκι (6-0) στο Κόνφερενς Λιγκ.  Στο 4-0 ήταν το σκορ στο πρώτο 45λεπτο, ξεκούρασε και μερικούς βασικούς στη συνέχεια. Δεν προκύπτει κάποιο νέο πρόβλημα ενόψει του αποψινού ματς στο πρωτάθλημα, όπου μετρά δύο σερί νίκες. Η Ντόρτμουντ νίκησε στο Νιούκαστλ (1-0) και έμεινε εντός κόλπου πρόκρισης από τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σχεδόν άριστο το πρώτο 45λεπτο που έκανε, βρήκε το γκολ σε αυτό, ολοένα και πιο παθητική η εικόνα της μετά και απόλυτη αδυναμία ολοκλήρωσης προσπάθειες αντεπίθεσης. Δις σώθηκε από τα δοκάρια της. Είναι αμφίβολος ο βασικός αμυντικός χαφ Τσαν (8/1).
Προγνωστικό στοιχήματος: Έχουν εσχάτως 13/15 G/G στα επίσημα ραντεβού τους ανεξαρτήτως έδρας. Η Ντόρτμουντ έχει συνολικό πρόσφατο ρεκόρ 9-4-1 απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στις επίσημες συναντήσεις τους. Πού καταλήγουμε; Στο Χ2 και Over 2,5 σε πολύ καλές αποδόσεις.

Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ 18:30

Σε φοβερή κατάσταση η Λεβερκούζεν. Την Πέμπτη διέλυσε με 5-1 την Καραμπάγκ στο Γιουρόπα Λιγκ. Έφτασε σε έβδομη σερί νίκη στις επίσημες υποχρεώσεις της, παρέμεινε αήττητη στην αγωνιστική περίοδο με μόνη απώλεια βαθμών το 2-2 απέναντι στην Μπάγερν στο Μόναχο. Δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα. Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε με την Μπάτσκα Τόπολα (1-3) η Φράιμπουργκ. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ πήρε τη νίκη που έπρεπε ώστε να συνεχίσει να κρατάει στα χέρια της την πρόκριση από τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Νέες απώλειες ο βασικός δεξιός μεσοεπιθετικός Σάλαϊ (8/1) και ο ενίοτε βασικός μεσοεπιθετικός Φίλιπ (6/1).

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Λέβερ είναι σε τρομερή κατάσταση. Έχει απέναντι της μία Φράιμπουργκ με σκαμπανεβάσματα. Πάμε σε combo 1 και Over 1,5 Λέβερ που το βρίσκουμε σε καλές αποδόσεις.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X