Ύμνοι Μπαλέρντι για ΑΕΚ: «Είναι μεγάλη ομάδα - Ήμασταν και τυχεροί»

Ύμνοι Μπαλέρντι για ΑΕΚ: «Είναι μεγάλη ομάδα - Ήμασταν και τυχεροί»
Photo Credits: INTIME

Ο στόπερ της Μαρσέιγ, Λεονάρντο Μπαλέρντι μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ΑΕΚ λίγες ώρες μετά το 3-1 του «Βελοντρόμ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εγκώμιο της ΑΕΚ έπλεξε σε δηλώσεις του στον γαλλικό Τύπο ο αμυντικός της Μαρσέιγ, Λεονάρντο Μπαλέρντι λίγες ώρες μετά το 3-1 του «Βελοντρόμ».

Ο στόπερ των Μασσαλών μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ΑΕΚ, ενώ στάθηκε και στον παράγοντα τύχη.

«Ξέραμε ότι το ματς κόντρα στην ΑΕΚ θα ήταν δύσκολο, είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ», είπε χαρακτηριστικά ο κεντρικός αμυντικός της Μαρσέιγ. «Έτσι αυτή η νίκη είναι πολύ όμορφη και πολύ σημαντική, διότι οι οπαδοί μας ήταν εκεί, γέμισαν το γήπεδο», επισήμανε.

«Στο ματς με την ΑΕΚ ήμασταν επιτυχημένοι, αλλά και τυχεροί, όμως στα ευρωπαϊκά πρέπει να ψάξεις και να παλέψεις για να έχεις τύχη», ανέφερε ακόμη ο Μπαλέρντι.

Όσο για το αμιγώς αγωνιστικό επισήμανε: «Κάναμε καλή δουλειά απέναντι στην ΑΕΚ, πιέσαμε μέχρι τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πρέπει να αναγκάσεις τον αντίπαλο να κάνει λάθος, χρειάστηκε να αμυνθούμε όλοι σωστά».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X