Ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει έφεση κατά την απόρριψη της κύριας παρέμβασης

Ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει έφεση κατά την απόρριψη της κύριας παρέμβασης
Photo Credits: INTIME

Έφεση για την απόρριψη της κύριας παρέμβασης αναμένεται να κάνει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να γίνει αυτή δεκτή από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League γνωστοποίησε χθες την απόφαση για το ντέρμπι αιωνίων, μην κάνοντας βέβαια αποδεκτή την κύρια παρέμβαση του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι λόγω αυτής της απόφασης δεν θα έχουν το δικαίωμα να παραστούν ούτε στην εκδίκαση της έφεσης ούτε αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να πάει στο CAS.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κάνει μια συγκεκριμένη κίνηση προκειμένου να μπορέσει να δώσει το παρών σε αυτές τις διαδικασίες. Έτσι λοιπόν οι πράσινοι την Δευτέρα αναμένεται να καταθέσουν έφεση για την απόρριψη της κύριας παρέμβασης του.

Αν αυτή γίνει αποδεκτή τότε το τριφύλλι θα μπορεί να παραστεί κανονικά στην εκδίκαση από την Εφέσεων, αλλά και στο CAS σε περίπτωση που η υπόθεση φτάσει ως εκεί.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X