Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (28/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (28/10)

Η Μπρέντφορντ απειλεί την Τσέλσι σε μι αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ όπου ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τσέλσι – Μπρέντφορντ 14:30

Μέσα από τα χέρια της έχασε τη νίκη η Τσέλσι στην εντός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Αρσεναλ επί της οποίας έμεινε στο ισόπαλο 2-2. Επιστρέφει ο βασικός αμυντικός Τζέιμς (2/0) που είναι πιθανό να ξεκινήσει βασικός. Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Μπρέντφορντ στην εντός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Μπέρνλι επί της οποίας επικράτησε με 3-0. Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της. Με τις γνωστές απουσίες.
Προγνωστικό στοιχήματος: Απολύτως λογικός ο φαβοριτισμός της Τσέλσι. Η Μπρέντφορντ είναι καλή στο τρανζίσιον. Συνδυασμός που θα μας κάνει να κοιτάμε το G/G.

Αρσεναλ – Σέφιλντ Γιουν. 17:00

Βήμα πρόκρισης έκανε μεσοβδόμαδα η Αρσεναλ για το Champions League, όπου φιλοξενήθηκε από την Σεβίλλη και πέρασε νικηφόρα με 2-1.Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Τσέλσι και παρέμεινε στους δύο πόντους μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας και την Τότεναμ. Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην εντός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό για να πάρει και το αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκε με 2-1.
Προγνωστικό στοιχήματος: Τον άσσο δεν τον κοιτάμε καν λόγω απόδοσης. Έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι με τα γκολ με το Over 3,5 να είναι μία επιλογή που μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Μπόρνμουθ – Μπέρνλι 17:00

Εξάποντο ματς και για τις δύο. Οδυνηρή ήττα γνώρισε η Μπόρνμουθ στην εντός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Γουλβς με 2-1. Παραμένει χωρίς νίκη στη φετινή σεζόν στα εννέα πρώτα παιχνίδια της, όπου έχει τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Οι τέσσερις από αυτές ήρθαν στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της. Εκτός λόγω τιμωρίας είναι ο βασικός μέσος Κουκ (7/0). Απογοητευτική ήταν η παρουσία της Μπέρνλι στην έδρα της Μπρέντφορντ από την οποία και γνώρισε με άνετο τρόπο την ήττα με 3-0. Δεν έχει ξεκινήσει καλά στην επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ και στα πέντε τελευταία παιχνίδια της πήρε μία νίκη και γνώρισε την ήττα στα υπόλοιπα τέσσερα.Εκτός είναι οι αμυντικοί Ρόμπερτς (9/0) και Μπεγέρ (6/0) όπως και ο μέσος Λάουρσεν (8/1).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X