Ποστέκογλου: «Απολαμβάνω κάθε μέρα, γιατί ζούμε το όνειρο, φίλε»

Ποστέκογλου: «Απολαμβάνω κάθε μέρα, γιατί ζούμε το όνειρο, φίλε»
Photo Credits: INTIME

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει μεταμορφώσει την Τότεναμ και δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του για αυτό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίκτες του Άγγελου Ποστέκογλου, πήραν και εχθές την νίκη απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας με 2-1 και άυξησαν την διαφορά τους στην κορυφή στο +5.

Επιπλέον,  Τότεναμ έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει καλύτερο ξεκίνημα ακόμα και από τους «Invincibles» της Άρσεναλ, καθώς η ομάδα του Βενγκέρ είχε συγκεντρώσει 24 βαθμούς μετά από 10 αναμετρήσεις, έχοντας επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ η Τότεναμ έχει 26 βαθμούς με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Με αυτά τα αποτελέσματα λοιπόν, πως να μην χαμογελάει ο Ελληνοαυστραλός προπονητής.

«Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που παίξαμε. Είναι μια δύσκολη έδρα, είναι μια πολύ καλά προετοιμασμένη ομάδα αμυντικά και ήξερα ότι δεν θα ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και δεν θα είχαμε πολλές ευκαιρίες. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που το χειρίστηκαν τα παιδιά, ήταν υπομονετικοί και προσπαθούσαν συνεχώς να βρουν κενά με τους τρόπους που είχαμε πει.

Δεν αισθάνομαι έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα. Δεν υπάρχει λόγος να νιώθουν έτσι, γιατί όταν μπαίνουν κάθε μέρα βλέπουν το ίδιο πράγμα. Ξέρουν ότι η προπόνηση θα είναι σκληρή, η προπόνηση θα είναι ανταγωνιστική και δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς τίποτα άλλο εκτός από το ότι πρέπει να είναι στα καλύτερά τους κάθε μέρα για να βεβαιωθούν ότι θα συνεχίσουν να πιέζουν τον εαυτό τους κι ο ένας τον άλλον για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Απολαμβάνω κάθε μέρα και θέλω οι παίκτες μου να την απολαμβάνουν επίσης. Όχι επειδή είμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά επειδή ζούμε το όνειρο, φίλε.

Παίζουμε για μια φανταστική ποδοσφαιρική ομάδα, μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και το υπόλοιπο είναι να τιμήσουμε αυτήν την ευθύνη που μας ανατέθηκε. Για μένα αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι δίνουμε στους οπαδούς μας λίγη χαρά, λίγη πίστη και λίγη ελπίδα. Για αυτό είναι εκεί οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι. Πρέπει να συνεχίσουμε να το τροφοδοτούμε αυτό».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X