ΑΕΚ: Στο Κιλκίς (17:30) για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της η ομάδα χάντμπολ

Εικόνες από το ΑΕΚ - Κρίενς Λουκέρνη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα το Κιλκίς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Handball Premier

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο επί της Κρίενς Λουκέρνης η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ στρέφει ξανά την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η «Ένωση» βρίσκεται από χθες στο Κιλκίς όπου σήμερα στις 17:30 αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα για την 6η αγωνιστική της Handball Premier. Οι Πρωταθλητές θέλουν μόνο τη νίκη ώστε να επεκτείνουν το απόλυτο στο «5Χ5» και να κάνουν άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της Handball Premier. Άλλωστε, η νίκη γίνεται ακόμα πιο επιτακτική ανάγκη, καθώς ακολουθεί η διακοπή για τις εθνικές ομάδες, με τους «κιτρινόμαυρους» να στοχεύουν στο να «κλείσουν» ένα ακόμα δύσκολο μέρος του προγράμματος της φετινής σεζόν με επιτυχία. Να θυμίσουμε πως αναμένεται και ο ορισμός του εξ΄ αναβολής αγώνα με τον Ολυμπιακό μόλις βέβαια διευθετηθεί το θέμα της έδρας και αποκτήσει η ομάδα ένα νέο «σπίτι» μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ.  Ο Ντράγκαν Τζούκιτς έχει όλα τα διαθέσιμα «όπλα» στη φαρέτρα του, έχοντας προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα για το εκτός έδρας παιχνίδι.

Σόκολιτς: «Να πολεμήσουμε για τη νίκη»

Ο Λούκα Σόκολιτς δήλωσε στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι πως η ομάδα θα αγωνιστεί με ψυχολογία αλλά πρέπει να πολεμήσουν για να φύγουν νικητές από μια δύσκολη έδρα: «Μετά τη σημαντική μας νίκη στο EHF European League, επιστρέψαμε με καλή ψυχολογία και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι στο Κιλκίς. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος αποτελεί μία καλή ομάδα, που παίζει όμορφο χάντμπολ ιδιαίτερα στην έδρα του. Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε σκληρά και να πάρουμε τη νίκη και τους δύο βαθμούς».

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Handball Premier (6η αγωνιστική) ΔΑΚ Κιλκίς 17:30, ΓΑΣ Κιλκίς- ΑΕΚ

(Θεοδοσίου- Παπούλιας, Μπουγιάκας)

Κραχτίδης 18:00, Βianco Monte Δράμα- Ζαφειράκης Νάουσας (Γράψας- Κυριακού, Δελόγλου)

Ηλιούπολης 18:00, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- Πανελλήνιος ΓΣ (Παπαματθαίου- Χρηστίδη, Μίγκας)

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Handball Premier (6η αγωνιστική) Δαϊς 16:00, ΑΣΕ Δούκα- ΑΕΣΧ Πυλαίας (Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Ανταλής)

Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΠΑΟΚ- Ιωνικός Affidea (Νάσκος- Χαρίτσος, Μεϊμαρίδης)

Νέα Κίος 16:00, Διομήδης Άργους- Αερωπός Έδεσσας ManDynamic (Τόλιος- Φωκίτης, Τσάκωνας)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X