Ντέμης: «Καθοριστικό σημείο η κόκκινη του Στάνκοβιτς - Δεν ήθελε να αδικήσει την ΑΕΚ ο διαιτητής»

Ντέμης: «Καθοριστικό σημείο η κόκκινη του Στάνκοβιτς - Δεν ήθελε να αδικήσει την ΑΕΚ ο διαιτητής»
Photo Credits: INTIME

Για την ήττα της ΑΕΚ από τη Μαρσέιγ, τις διαιτητικές αποφάσεις και την επόμενη μέρα στον όμιλό της σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα αγωνιστικά δεδομένα της ήττας της ΑΕΚ στη Μασσαλία, τις διαιτητικές αποφάσεις του ματς και στη συνέχεια του ομίλου της στο Europa League αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παραγωγός του σταθμού για τη διαιτησία του ματς εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπήρχε «σφαγή» κατά της Ένωση, δεν είχε στο μυαλό του ο Ντανιέλ Στεφάνσκι να αδικήσει τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο, τόνισε πως έδωσε πολύ εύκολα το δεύτερο πέναλτι για τους Γάλλους.

Στα αγωνιστικά δεδομένα ανέφερε, αρχικά, ότι η Μαρσέιγ ήταν καλύτερη συνολικά και κυρίως στο πρώτο μέρος, με τον Στάνκοβιτς να βγάζει δυο πολύ καλές ευκαιρίες της. Στη συνέχεια, είπε πως ο Ματίας Αλμέιδα επικοινώνησε σωστά με τους παίκτες του στα αποδυτήρια και εκείνοι εμφανίστηκαν στο δεύτερο μέρος με διαφορετική νοοτροπία και σκέψη.

Έτσι, υπογράμμισε ότι η Ένωση ήταν… άλλη ομάδα στην επανάληψη και έδειξε πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε λόγο πως η καθοριστική στιγμή του ματς είναι η κόκκινη του Στάνκοβιτς, η οποία, όπως τόνισε, ήταν η λάθος επιλογή του, μετά την αβλεψία με την πάσα του στον Βιτίνια.

Τέλος, ανέφερε πως η ΑΕΚ μπορεί τη νίκη κόντρα στη Μαρσέιγ στην OPAP Arena, λέγοντας πως για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση θα πρέπει να πάρει, τουλάχιστον, ακόμη μια νίκη, ενώ στάθηκε στα κέρδη που έχει η Ένωση από αυτό το γκρουπ, αφού -όπως ανέφερε- δεν θα είναι χαμένη αν αποκλειστεί.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X