Γκουαρντιόλα: «Το να παίζεις στο...καζάνι του Ολντ Τράφορντ είναι πάντα μοναδικό»

Γκουαρντιόλα: «Το να παίζεις στο...καζάνι του Ολντ Τράφορντ είναι πάντα μοναδικό»
Photo Credits: INTIME

Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα στο Όλντ Τράφορντ πριν το ντέρμπι της Σίτι με την Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όταν ήμουν στη Μπαρτσελόνα, στην Μπάγερν Μονάχου και ταξίδεψα στην Αγγλία για να παίξω με τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, ήταν πάντα ξεχωριστά, ιδιαίτερο μέρος και φυσικά είναι ξεχωριστό για τους οπαδούς μας.

Στο τέλος, είναι ένας αγώνας ποδοσφαίρου. Δεν είναι σαν τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ή τους αγώνες όπου η νίκη ή η ήττα μπορεί να καθορίσει τη νίκη ή όχι την Premier League.

Είναι ακόμα ο 10ος αγώνας, άρα 87 βαθμοί για να παίξεις, είναι άλλο ένα παιχνίδι, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που πρέπει να κάνεις για να τους νικήσεις.

Έχουμε κερδίσει πολλά, δεν έχει να κάνει με το αν θα κερδίσουμε, τι θα συμβεί; Θέλω να δω την ομάδα μου να αποδεικνύει ότι έχει τη σωστή νοοτροπία που χρειάζεσαι για να κερδίσεις αυτούς τους αγώνες».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X