Με σπασμένα φρένα η Τότεναμ - Επικράτησε με 2-1 της Κρίσταλ Πάλας

Με σπασμένα φρένα η Τότεναμ - Επικράτησε με 2-1 της Κρίσταλ Πάλας
Photo Credits: INTIME

Η Τότεναμ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στην Premier League και αύξησε την διαφορά της από την κορυφή στο +5

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Tότεναμ συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στην Premier League και τελευταίο θύμα της ήταν η Κρίσταλ Πάλας, την οποία νίκησε με 2-1.

Ο Σον με το τέρμα που πέτυχε έφτασε τα 9 και βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστα παρέα με τον εξωγήινο Έρλινγκ Χάλαντ.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε πολλή δράση, με τις δύο ομάδες να έχουν λίγες και μοιρασμένες ευκαιρίες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Τότεναμ να πιέζει και να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η μπάλα έφτασε από τα δεξιά στην περιοχή στον Μάντισον ο οποίος γύρισε παράλληλα με δύναμη στην μικρή περιοχή εκεί όπου ο Γουόρντ την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1!

Το μεγάλο «διπλό» ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο! Αδιανόητη κυκλοφορία της μπάλας, από έξι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με τέσσερις πάσες άλλαξαν την μπάλα με τον Τζόνσον να την στρώνει στον αρχηγό Σον, για το 2-0!

Στις καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν όταν ο Ζορντάν Αγιού βρέθηκε στην περιοχή μετά από όμορφο γύρισμα και με μια εξαιρετική οβίδα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X