Πήρε το ντέρμπι με την Αλ Αχλί και συνεχίζει κορυφή η Αλ Χιλάλ!

Πήρε το ντέρμπι με την Αλ Αχλί και συνεχίζει κορυφή η Αλ Χιλάλ!
Photo Credits: INTIME

Με ηγέτες και σκόρερ τους Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Μίτροβιτς, η Αλ Χιλάλ επικράτησε 3-1 της Αλ Αχλί στο ντέρμπι και παραμένει μόνη πρώτη στη βαθμολογία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αλ Χιλάλ πάει… τρένο! Η ομάδα του Ζορζ Ζέσους πήρε το ντέρμπι με την Αλ Αχλί, επικρατώντας με 3-1 και παραμένει μόνη πρώτη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Στους 29 βαθμούς οι γηπεδούχοι, στο +5 από τη δεύτερη Αλ Τααβόν, έχοντας για ηγέτες τους Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Μίτροβιτς, οι οποίοι έχουν πάρει στην πλάτη τους την ομάδα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι στο γκάζι και στα 45 δευτερόλεπτα άνοιξαν το σκορ. Ο Κουλιμπαλί με βαθιά μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, βρήκε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ο οποίος με άψογο κοντρόλ και τελείωμα έγραψε το 1-0. Η Αλ Χιλάλ συνέχιζε να πατάει καλύτερα και να ελέγχει, έχοντας και την ψυχολογία υπέρ της. Κάπως έτσι, έφτιαχνε τη μία φάση μετά την άλλη και κέρδισε πέναλτι, το οποίο δεν μετουσίωσε σε γκολ ο Μίτροβιτς (27’). Ωστόσο, ο Σέρβος δέκα λεπτά αργότερα πήρε το αίμα του πίσω για να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η Αλ Αχλί αντέδρασε και μείωσε με τον Σεν-Μαξιμέν στο 58ο λεπτό, αγχώνοντας την ομάδα του Ζέσους και τελικά ο Ιμπάνιες με αυτογκόλ στο 84’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ της Αλ Χιλάλ.

Όλα αυτά, μία εβδομάδα πριν το ματς με την τρίτη της βαθμολογίας Αλ Φατέχ, με την Αλ Χιλάλ να δείχνει μέσα στο χορτάρι πως αποτελεί πιθανότατα το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, παρότι βρισκόμαστε ακόμα αρκετά νωρίς στο πρωτάθλημα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X