ΑΕΚ: Ο Πινέδα πέτυχε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ, ως δεξί μπακ

ΑΕΚ: Ο Πινέδα πέτυχε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ, ως δεξί μπακ
Photo Credits: INTIME

Μπορεί το ματς στο Βελοντρόμ να πήγε στραβά, όμως ο Πινέδα βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα στην καριέρα του σε ευρωπαϊκό ματς και μάλιστα ως ακραίος αμυντικος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλές φορές ο Ορμπελίν Πινέδα έχει πει πως ήταν ένα από τα όνειρα του να παίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το όνειρο αυτό, το πραγματοποίησε φέτος με την ΑΕΚ, έστω και αν δεν ήταν οι όμιλοι του Champions League, όπως ιδανικά θα ήθελε ο Μεξικανός, αλλά αυτοί του Europa League. Όμως χθες στο Βελοντρόμ, ο Πινέδα υλοποίησε και ένα ακόμα όνειρό του. Άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Διόλου μικρή υπόθεση.

Το εντυπωσιακό δεν είναι ότι σκόραρε. Το έχει το γκολ ο Πινέδα και το έχει αποδείξει. Άλλωστε φέτος μέχρι τώρα ένα δικό του γκολ, έκρινε το μεγάλο διπλό της ΑΕΚ στην Λεωφόρο. Το εντυπωσιακό είναι πως αυτό το γκολ το πέτυχε παίζοντας ως δεξί μπακ. Βεβαίως είναι κάτι που ειδικά φέτος, ο Αλμέιδα το έχει δοκιμάσει πολλές φορές. Και δεν είναι ακριβώς το περιστασιακό που συνέβαινε πέρυσι.

Όμως ο Πινέδα δείχνει πως ακόμα και στην θέση του δεξιού μπακ, ανταποκρίνεται άριστα. Εξάλλου η διαγώνια κίνηση που κάνει στην φάση του γκολ που πετυχαίνει, είναι για να διδάσκεται στα σεμινάρια για τον τρόπο που θα πρέπει να κινείται ο δεξιός μπακ. Ενώ από την στιγμή που χθες ο Αλμέιδα μετακίνησε τον Μεξικανό στο δεξί άκρο της άμυνας, εκείνος απελευθερώθηκε και μπήκε πολύ στο παιχνίδι της ομάδας. Κάτι που δεν είχε συμβεί ως αριστερός ακραίος που αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Φυσικά δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα του κόσμου, ένας ποδοσφαιριστής να ξεκινά το ματς ως αριστερός ακραίος επιθετικός και να καταλήγει ως δεξιός ακραίος αμυντικός. Αλλά είναι και αυτό ένα πολύ χαρακτηριστικό δείγμα της τεράστιας ποιότητας και ταλέντου που διαθέτει ο Πινέδα. Ακόμα και ποδοσφαιρικής οξυδέρκειας. Είναι επί της ουσίας το τέλειο εργαλείο στα χέρια του Αλμέιδα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X