Εγκρίθηκε η Κύπρος ως έδρα των ισραηλινών ομάδων του FIBA Europe Cup

Εγκρίθηκε η Κύπρος ως έδρα των ισραηλινών ομάδων του FIBA Europe Cup
Photo Credits: INTIME

Την επιλογή της Κύπρου για έδρα των ισραηλινών ομάδων στο FIBA Europe Cup ενέκρινε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία μπάσκετ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της FIBA Europe ενέκρινε την Κύπρο ως ουδέτερη έδρα για τους εντός έδρας αγώνες των ισραηλινών συλλόγων στο FIBA Europe Cup. Αυτό αποφασίστηκε στην επείγουσα συνεδρίαση την Παρασκευή στο Μόναχο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στις ομάδες της διοργάνωσης να παίζουν στην Κύπρο, λόγω του ότι δεν δύναται να γίνουν αγώνες στο Ισραήλ εξαιτίας του πολέμου.

«Μετά από προσεκτική εξέταση και με βάση τις εγγυήσεις που παρείχε η Κυπριακή Κυβέρνηση, με την υποστήριξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, η Εκτελεστική Επιτροπή αποδέχθηκε την πρόταση της Ισραηλινής Ένωσης Μπάσκετ (IBBA) για τις Μπνέι Χερζίλια, Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν, Ιρόνι Νες Ζιόνα να παίζουν τους αγώνες του FIBA Europe Cup στην Κύπρο υπό τους όρους που δίνουν οι τοπικές αρχές» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωση της FIBA.

Και προσθέτει ακόμα: «Ενώ οι αγώνες που ήταν αρχικά προγραμματισμένοι μεταξύ 30 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου σχεδιάζεται να προχωρήσουν σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα, με την επιφύλαξη των όρων που έχουν τεθεί από τις κυπριακές αρχές. Η FIBA Europe εργάζεται επίσης ενεργά για να επαναπρογραμματίσει τους αγώνες που αναβλήθηκαν από την πρώτη και δεύτερη αγωνιστική το συντομότερο δυνατό.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της FIBA Europe αποφάσισε τελικά την ακύρωση των αγώνων της Elitzur Landco Ramla στο EuroCup Γυναικών, λόγω της απουσίας πρότασης από οποιοδήποτε μέρος για τους εντός έδρας αγώνες του συλλόγου να διεξαχθούν σε ουδέτερη έδρα και την έλλειψη συμφωνίας. από αντίπαλους συλλόγους για να φιλοξενήσουν και τα δύο παιχνίδια».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X