Πρόστιμο 50 λιρών επιβλήθηκε στην Ντόρτμουντ για παράνομη στάθμευση του λεωφορείου της

Πρόστιμο 50 λιρών επιβλήθηκε στην Ντόρτμουντ για παράνομη στάθμευση του λεωφορείου της
Photo Credits: INTIME

Η Ντόρτμουντ δέχτηκε πρόστιμο από την αστυνομία μετά το παιχνίδι με την Νιουκάστλ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο σκηνικό. Το λεωφορείο της Ντόρτμουντ «έφαγε» πρόστιμο 50 λιρών (δηλαδή περίπου 60 ευρώ) στην Αγγλία μετά το παιχνίδι κόντρα στη Νιούκαστλ, για παράνομη στάθμευση.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και το διοικητικό συμβούλιο του Βορείου Τάινσαϊντ, το οποίο θέλησε να κάνει και χιούμορ με το εν λόγω περιστατικό, λέγοντας πως «θα μπορούσαμε να έχουμε μια συζήτηση με τον Έντι Χάου και τα παλικάρια του για να εισπράξουν αυτοί το πρόστιμο, αφού πρώτα πάρουν εκδίκηση στο ματς της Γερμανίας», τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Ελπίζουμε το εισιτήριο και ο γκρίζος καιρός στη βορειοανατολική πλευρά να μην εμπόδισαν το ταξίδι τους στην εκπληκτική ακτογραμμή μας».

Πάντως, οι Βεστφαλοί θα μπορέσουν να τη… βγάλουν και πιο φθηνά, καθώς αν καταβληθεί το ποσό τις πρώτες 14 ημέρες, η ποινή μειώνεται στις 25 λίρες (περίπου 30 ευρώ).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X