Σόκολιτς: «Να πολεμήσουμε σκληρά για μια ακόμη νίκη»

Εικόνες από το Διομήδης Άργους - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο παίκτης της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με το Κιλκίς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο επί της Κρίενς, η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Κιλκίς όπου το Σάββατο (28/10, 17:30) φιλοξενείται από τον τοπικό ΓΑΣ για την 6η αγωνιστική της Handball Premier.

Οι Πρωταθλητές θέλουν μόνο τη νίκη ώστε να επεκτείνουν το απόλυτο στο «5Χ5» και να κάνουν άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της Handball Premier. Άλλωστε, η νίκη γίνεται ακόμα πιο επιτακτική ανάγκη, καθώς ακολουθεί η διακοπή για τις εθνικές ομάδες, με τους «κιτρινόμαυρους» να στοχεύουν στο να «κλείσουν» ένα ακόμα δύσκολο μέρος του προγράμματος της φετινής σεζόν με επιτυχία. Ο Ντράγκαν Τζούκιτς έχει όλα τα διαθέσιμα «όπλα» στη φαρέτρα του, έχοντας προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα για το εκτός έδρας παιχνίδι.

Ο Λούκα Σόκολιτς δήλωσε στο aek.gr: «Μετά τη σημαντική μας νίκη στο EHF European League, επιστρέψαμε με καλή ψυχολογία και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι στο Κιλκίς. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος αποτελεί μία καλή ομάδα, που παίζει όμορφο χάντμπολ ιδιαίτερα στην έδρα του. Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε σκληρά και να πάρουμε τη νίκη και τους δύο βαθμούς».

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X