Με το βλέμμα στα ημιτελικά της Βιέννης κόντρα στον Γκόγιο ο Τσιτσιπάς

Με το βλέμμα στα ημιτελικά της Βιέννης κόντρα στον Γκόγιο ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Μπόρνα Γκόγιο (16:30) για τα προημιτελικά τουρνουά της Βιέννης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αναμέτρηση κόντρα στον Μπόρνα Γκόγιο (Νο. 77) συνεχίζεται η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στα προημιτελικά του τουρνουά της Βιέννης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δυσκολεύτηκε αρκετά στο ματς της Πέμπτης (26/10) απέναντι στον Τομάς Μαχάτς, και αν και ισοφαρίστηκε στα σετ, εντέλει κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1, κάνοντας και δύο μπρέικ (αφού είχε ήδη δεχθεί ένα) και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Στο σημερινό παιχνίδι (16:30), ο «Στεφ» θα τεθεί αντιμέτωπος με τον 25χρονο Κροάτη, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, μιας και για να φτάσει μέχρι εδώ, χρειάστηκε να αφήσει εκτός τους Καράτσεφ και Πολ, παίκτες με μεγάλη εμπειρία.

Αυτή θα είναι και η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στους δύο τενίστες, μιας και δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ξανά μέχρι τώρα. Φυσικά, ο Τσιτσιπάς, πέρα από την κατάκτηση της εν λόγω διοργάνωσης, θέλει να βρίσκεται σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση και για τα ATP Finals, τα οποία θα διεξαχθούν το διάστημα 12-19 Νοεμβρίου στο Τορίνο της Ιταλίας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X