Θα νικούσε και την «UEFA Mafia», αν δεν γινόταν το μοιραίο λάθος

Θα νικούσε και την «UEFA Mafia», αν δεν γινόταν το μοιραίο λάθος
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος, στο προσωπικό του blog, αμέσως μετά την ήττα στη Μασσαλία…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη δυσκολία της αποστολής της ΑΕΚ στη Μασσαλία, την γνωρίζαμε εκ προοιμίου. Η έλλειψη των τριών (Λιβάι, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο) δεδομένα θα έφερνε και έλλειψη έκρηξης και πίεσης ψηλά. Και φάνηκε αυτό στο πρώτο ημίχρονο. Εξίσου όμως γνωρίζαμε ότι η ΑΕΚ θα το πάλευε και θα μπορούσε να βρει τον τρόπο, ακόμα και κάτω από αυτές τις αντιξοότητες.

Αντιξοότητες που έγιναν ακόμα μεγαλύτερες από την αλητεία από διαιτητή και VAR, που μέτρησαν ως γκολ, το πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ πάνω στον Βίντα. Ούτε αυτό όμως πτόησε την ομάδα του Αλμέιδα. Συνέβη, ήταν άδικο, αλλά η ΑΕΚ προχώρησε παρακάτω, όπως έχει μάθει να κάνει. Και δικαιώθηκε. Όχι με το γκολ του Τσούμπερ, όπου όντως υπήρχε οφσάιντ στη φάση, αλλά με το γκολ του Πινέδα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Κι εκεί που φάνηκε ότι η ΑΕΚ ανέβαινε κι άλλο και θα μπορούσε, στη χειρότερη περίπτωση να μην κέρδιζε, αν και νομίζω ότι όλοι καταλάβαιναν πως το πιθανότερο ήταν ότι θα γινόταν η ανατροπή, ήρθε το μοιραίο (και ελπίζω να μην αποδειχτεί και ιστορικό) λάθος του Στάνκοβιτς. Που γίνεται όμως γιατί μιλάμε για ποδόσφαιρο και τα λάθη είναι μέσα σε αυτό. Και ο Τσίτσαν πρέπει και θα στηριχτεί από όλους, όσο κι αν πρόκειται για ένα λάθος που πόνεσε και στοίχισε πάρα πολύ.

Δεν ήταν μόνο ότι έγινε το 2-1, κυριολεκτικά από το πουθενά. Ήταν κυρίως ότι έμεινε η ΑΕΚ με δέκα παίκτες. Θα το πάλευε, ακόμα κι έτσι, αλλά αυτή η ντροπιαστική διαιτησία, που είναι ο ορισμός αυτού που λέμε «UEFA MAFIA», το «έδεσε» με ένα πέναλτι-γελοιότητα πάνω στον Άμραμπατ. Σε άγγιγμα, που δεν δίνεται φάουλ ούτε στο μπάσκετ και που είναι το 10% ως επαφή σε αντίπαλο, σε σχέση με αυτό που έγινε πάνω στον Βίντα, στη φάση του 1-0.

Προφανώς κι εκεί θα τελείωνε το ματς. Γιατί, ειλικρινά, αν δεν έχανε η ΑΕΚ αυτό το ματς, με απουσίες τριών βασικών επιθετικών, δύο πέναλτι εις βάρος της και ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, ε πότε θα έχανε; Και φυσικά αυτή η διαιτητική αλητεία εις βάρος της ΑΕΚ, στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, που κορυφώθηκε στην Μασσαλία, είναι… non stop φέτος.

Ειδικά στον όμιλο, το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει δεχτεί έξι γκολ, τα πέντε εκ των οποίων είναι με πέναλτι και το ένα με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, «μιλάει» από μόνο του! Συνέβη όμως και η ΑΕΚ δεν θα μείνει σε αυτό. Θα προχωρήσει παρακάτω και θα διεκδικήσει την πρόκριση. Στη Νέα Φιλαδέλφεια, η φιλοξενία των αδερφών οπαδών της Μαρσέιγ, θα ανταποδοθεί με Original τρόπο!

Αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, η ΑΕΚ θα πρέπει να πάρει το «τρίποντο». Αλλά τώρα προηγείται η μάχη της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ. Κι εκεί, κι αν είναι «μονόδρομος» το «τρίποντο». Προχωράμε! Αυτή η ΟΜΑΔΑ μπορεί και αξίζει τα πάντα!

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X