ΑΕΚ: Πέντε πέναλτι εις βάρος της σε 3 ματς!

ΑΕΚ: Πέντε πέναλτι εις βάρος της σε 3 ματς!
Photo Credits: INTIME

Πέντε πέναλτι έχουν δοθεί εις βάρος της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να είμαστε ακόμη στην 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, ωστόσο ήδη έχουν δοθεί πέντε πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ.

Η Μαρσέιγ σκόραρε δύο από τα τρία γκολ που πέτυχε στο 3-1 του «Βελοντρόμ» από την λευκή βούλα και έδωσε συνέχεια σε ένα απίστευτο σερί που έχει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Στο ματς με τη Μπράιτον οι Άγγλοι είχαν πάρει δύο πέναλτι, που όμως δεν της κόστισαν ακριβά, αφού κέρδισε με 3-2, ενώ στην αναμέτρηση κόντρα στον Άγιαξ στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» οι Ολλανδοί σκόραραν επίσης με πέναλτι.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι τα 5 από τα 6 γκολ που έχει δεχθεί η ΑΕΚ στον όμιλο έχουν προέλθει από πέναλτι, ενώ το 6ο (αυτό του Βιτίνια που έκανε το 1-0 στο Βελοντρόμ) δεν θα έπρεπε να μετρήσει, αφού ο Πορτογάλος πριν σκοράρει σπρώχνει τον Βίντα, με την Ένωση να ζητά έντονα τον καταλογισμό φάουλ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X