Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έχει σκοπό να προσφέρει συμβόλαιο στον Ντε Χέα - Ο Ονάνα θα λείπει στο Κύπελλο Αφρικής

Κινείται για Ντε Χέα η Γουέστ Χαμ
Photo Credits: INTIME

Ο Ονάνα φεύγει για το Κύπελλο Αφρικής και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να επαναφέρει τον Ντε Χεα μέχρι να επιστρέψει ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να προσφέρει στον Νταβίντ Ντε Χέα ένα βραχυπρόθεσμο συμβόλαιο για να αντικαταστήσει τον Ονανά, τον αντικαταστάτη του στην αγγλική ομάδα, κατά τη διάρκεια της παρουσία του στο Κύπελλο Αφρικής.

 Αυτό αποκαλύπτει σήμερα (26-10-23) η αγγλική εφημερίδα «The Sun», σημειώνοντας τον προβληματισμό της Μάντσεσερ Γιουνάιτεντ για την σίγουρη κλήση του Καμερουνέζου Αντρέ Ονάνα από την εθνική ομάδα της χώρας του για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2023 στην Ακτή Ελεφαντοστού, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου 2024.

 Το συμβόλαιο του Ντε Χέα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έληξε στις 30 Ιουνίου-μετά από 12 χρόνια παρουσίας στο «Ολντ Τράφορντ»- και 55 μέρες μετά το κλείσιμο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, παραμένει χωρίς ομάδα. Μάλιστα, ο 32χρονος τερματοφύλακας από τη Μαδρίτη είναι ο ακριβότερος ελέυθερος παίκτης της αγοράς σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα «Transfermarkt», που τον αποτιμά στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X