Αστυνομικοί παρακολουθούσαν αγώνα της Premier League τη στιγμή που οδηγούσαν: Αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες (VIDEO)

Αστυνομικοί παρακολουθούσαν αγώνα της Premier League τη στιγμή που οδηγούσαν: Αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Aντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες είναι δύο αστυνομικοί στην Αγγλία, καθώς ενώ οδηγούσαν, παρακολουθούσαν ένα παιχνίδι της Premier League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι καταγγελίες για δύο αστυνομικούς που παρακολουθούσαν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα της Premier League, ενώ βρίσκονταν καθ’ οδόν για μια κλήση υψηλής προτεραιότητας, έχουν εγείρει ανησυχίες σχετικά με την επαγγελματική τους συμπεριφορά.

Το περιστατικό, το οποίο συνέβη το βράδυ της 5ης Αυγούστου 2022, στο Pontypridd της Νότιας Ουαλίας, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Crystal Palace και της Arsenal, καταγράφηκε σε βίντεο από έναν επιβάτη.

Στο βίντεο, παρατηρείται ένα τηλέφωνο στηριγμένο στο ταμπλό, να προβάλλει τον ποδοσφαιρικό αγώνα, ενώ το αστυνομικό όχημα κινείται στους επαρχιακούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποβλήθηκε καταγγελία σχετικά με το βίντεο, το οποίο παρουσίαζε αυτό που φαινόταν να είναι μια σαφής παραβίαση της επαγγελματικής συμπεριφοράς από τους αστυνομικούς. Ο καταγγέλλων εξέφρασε την απογοήτευσή του, λέγοντας: «Τους ακούτε να γελούν στο βάθος του βίντεο, είναι σαφής απόδειξη ότι οι αστυνομικοί κάνουν λάθος».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νότιας Ουαλίας δήλωσε: «Η καταγγελία βρίσκεται επί του παρόντος στο τμήμα επαγγελματικών προτύπων της αστυνομίας της Νότιας Ουαλίας και θα εξεταστεί, θα αξιολογηθεί και θα διατεθεί στο εγγύς μέλλον. Ο καταγγέλλων θα ενημερωθεί μόλις πραγματοποιηθεί η αρχική αξιολόγηση και η διερεύνηση των γεγονότων».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X