Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Έχει φετίχ με τους κωμικούς – Φιλιέται παθιασμένα στους δρόμους του Παρισιού με γνωστό Γάλλο (VIDEO)

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Έχει φετίχ με τους κωμικούς – Φιλιέται παθιασμένα στους δρόμους του Παρισιού με γνωστό Γάλλο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον Έρικ Άντρε, μετά τα δημόσια φιλιά με τον Χάρι Στάιλς, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έδωσε πάλι τροφή για σχόλια με τις δημόσιες περιπτύξεις της.

Η ‘Εμιλι Ρατακόφσκι εθεάθη με τον 27χρονο Γάλλο ηθοποιό και κωμικό Στεφάν Μπακ. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την «τσάκωσε» να φιλιέται παθιασμένα έξω από μπαρ της «πόλης του Φωτός».

Το 32χρονο μοντέλο, αφότου χώρισε από τον Sebastian Bear-McClard, βγήκε ραντεβού με πολλούς celebrities με τελευταίο τον Χάρι Στάιλς, με τον οποίο εθεάθη να φιλιέται τον Μάρτιο στο Τόκιο. Η Ραταϊκόφσκι έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της έναν γιο, τον Απόλλο.

Το νέο ζευγάρι κρατούσε ένα ποτήρι κρασί και τσιγάρο και συνομιλούσε τρυφερά έξω από το παριζιάνικο στέκι, ενώ κοιτούσε συνεχώς ο ένας τον άλλον χαμογελώντας.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Daily Mail, το ζευγάρι δίνει ένα παθιασμένο φιλί ενώ εκείνη του πιάνει το μάγουλο και εκείνος την αγκαλιάζει. Στη συνέχεια περπατούν αγκαλιασμένοι, με την Ραταϊκόφσκι να κρατά ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα.

Το μοντέλο φορά μια κόκκινη δερμάτινη καμπαρντίνα, φούστα και μπότες ενώ ο νεαρός ηθοποιός επέλεξε χαλαρό ντύσιμο με t-shirt και τζιν μπουφάν.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X