Αταμάν: «Έκπληξη για μένα τα άδεια καθίσματα με τη Μακάμπι»

Αταμάν: «Έκπληξη για μένα τα άδεια καθίσματα με τη Μακάμπι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπασκόνια (27/10, 21:15) στάθηκε στη νίκη που θέλει το «τριφύλλι» και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το αν είναι must win παιχνίδι: «Όλα τα παιχνίδια είναι must win, ειδικά τα εντός έδρας παιχνίδια. Κερδίσαμε την Μπάγερν και χάσαμε δύο παιχνίδια στην παράταση. Έτσι είναι σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι σε κάθε εντός έδρας ματς πρέπει να κερδίζεις. Έχεις ένα πλεονέκτημα, αλλά ειλικρινά εμείς δεν το έχουμε αν δει κάποιος τα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι κι αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία σημασία όταν αν παίζεις εντός ή εκτός έδρας. Πρέπει απλώς να βρίσκεις τον τρόπο να κερδίζεις. Η Μπασκόνια είναι μία επικίνδυνη ομάδα και μπορεί σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές έχει μία μόνο νίκη άλλα επιθετικά έχει παίκτες όπως είναι ο Χάουαρντ, ο Μαρίνκοβιτς, ο Μονέκε και ο Κοστέλο που παίρνουν πολλά σουτ και πολλά τρίποντα. Οπότε το κλειδί θα είναι η άμυνα»

Για τις απουσίες: «Ο Μαντζούκας είναι άρρωστος και δεν νομίζω να παίξει. Ο Παπαπέτρου έχει κάνει επέμβαση. Δεν έχουμε κάτι άλλο. Έχουμε όμως αρκετούς παίκτες και θα πρέπει να παίξουμε επιθετικά και έξυπνα φυσικά για να φερθούμε δίκαια στους εαυτούς μας».

Για το αν ο χρόνος είναι σύμμαχος της νέας ομάδας: «Είμαστε μία καινούρια ομάδα και κάθε προπόνηση, κάθε παιχνίδι είμαι μία ευκαιρία για βελτίωση. Η ατυχία είναι οι τραυματισμοί που είχαμε στην αρχή της σεζόν. Ο Μήτογλου έχει παίξει μόλις ένα ματς στην Euroleague.

O Παπαπέτρου ένα ματς κι αυτός και ήταν καλός, αλλά μετά απουσιάζει για την επέμβαση. Ο Σλούκας έχασε ένα ματς και παρότι δεν ήταν έτοιμος έπαιξε με τη Φενέρμπαχτσε. Αν είχαμε μία ομάδα που δούλευε μαζί 2-3 χρόνια θα ήταν πιο εύκολο να διαχειριστούμε τους τραυματισμούς. Ακόμα είναι πράγματα που δεν έχουμε καταλάβει. Παίξαμε ένα πολύ καλό τη Δευτέρα και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε και τυχεροί, γιατί κόντρα στον Ολυμπιακό κάναμε κάποια λάθη, αλλά κόντρα στη Μακάμπι αυτά μπορούν να συμβούν μόνο μία φορά στα 100 χρόνια.

Η ατυχία που είχαμε στις τελευταίες 3-4 κατοχές. Ξέρουμε ότι ο κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος, αλλά αυτή η ομάδα είναι καλή ομάδα και ως νέα ομάδα θέλει ακόμα περισσότερη υποστήριξη σε τέτοιου είδους παιχνίδια, γιατί είναι το ίδιο να παίζεις εναντίον της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ και της Μακάμπι, αλλά είναι διαφορετικό να παίζει με την Μπασκόνια. Και ελπίζω να έχουμε κόσμο, γιατί και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Μακάμπι ήταν μία έκπληξη για μένα να βλέπω κενές θέσεις στο γήπεδο. Χρειαζόμαστε μία ατμόσφαιρα που να πιέσει τον αντίπαλο και τους διαιτητές και να δώσει ενέργεια σε εμάς. Είναι ένα μεγάλο γήπεδο, αλλά το θέλω γεμάτο. Χάσαμε 2 παιχνίδια, αλλά από αύριο θα ξεκινήσουμε να κερδίζουμε και είναι σημαντικό να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X