Μέχρι Σάββατο πρωί η απόφαση για το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Μέχρι Σάββατο πρωί η απόφαση για το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κατέθεσαν τις θέσεις τους, με την αθλητική δικαστή της Λίγκας να αναφέρει ότι η απόφαση θα βγει είτε αύριο, είτε το Σάββατο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προθεσμία ως το μεσημέρι της Παρασκευής (27/10) έδωσε η αθλητική δικαστής για την υπόθεση του ντέρμπι “αιωνίων”, με την απόφαση να βγαίνει άμεσα.

Μετά από μία μαραθώνια διαδικασία που άγγιξε τις τέσσερις ώρες, ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης του ντέρμπι “αιωνίων”, το οποίο διεκόπη μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κατέθεσαν τις θέσεις τους, μέσω των νομικών επιτελείων τους και των μαρτύρων τους ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague, με την αθλητική δικαστή της Λίγκας, κ.Σταμολέκα να αναφέρει ότι η απόφαση θα βγει είτε αύριο, είτε μέχρι το Σάββατο πρωί, σε κάθε περίπτωση πριν αρχίσουν τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής! Εξάλλου σημειώνεται ότι δόθηκε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή στις 13:00 για να καταθέσουν τα υπομνήματά τους οι δύο ΠΑΕ.

Σημειώνεται ότι μοναδικός κατηγορούμενος της υπόθεσης ήταν η ΠΑΕ Ολυμπιακός με βάση το κατηγορητήριο, κινδυνεύοντας με μηδενισμό (απώλεια του αγώνα με 3-0), αφαίρεση 1 βαθμού, ποινή έδρας 2-4 αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο.

Κύρια παρέμβαση έκανε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία παρέστη κανονικά στην υπόθεση, εξέθεσε τα επιχειρήματά της, πλην όμως το αν θα γίνει τελικά δεκτή (η παρέμβαση), θα κριθεί στο τέλος της απόφασης από το πειθαρχικό όργανο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X