Επιστροφή-έκπληξη Ντε Χέα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Επιστροφή-έκπληξη Ντε Χέα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;
Photo Credits: INTIME

Σημερινό δημοσίευμα στην Αγγλία υποστηρίζει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του Νταβίντ Ντε Χέα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελεύθερος παραμένει ο Νταβίντ Ντε Χέα, μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, αφού δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Ισπανού τερματοφύλακα από τον αγγλικό σύλλογο.

Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα στο Νησί υποστηρίζει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» επεξεργάζονται σοβαρά το ενδεχόμενο της επιστροφής του πρώην γκολκίπερ τους, λίγους μήνες μεταξύ τη λήξη της συνεργασίας τους.

Ο βασικότερος λόγος, σύμφωνα με την «Sun», είναι η επικείμενη συμμετοχή του Αντρέ Ονάνα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής τον Ιανουάριο, με τον Έρικ Τεν Χαγκ να έχει ως εναλλακτικές λύσεις τον Τομ Χίτον και τον Αλτάι Μπαγίντιρ, με κανέναν από τους δύο να έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν.

Παρότι ο Ονάνα είχε εκφράσει την επιθυμία του να σταματήσει να αγωνίζεται για την εθνική Καμερούν, φαίνεται πως το μετάνιωσε λόγω «της ακλόνητης αγάπης και της πρόσκλησης στην πατρίδα μου».

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν θα υπάρξει κι άλλη ανατροπή, με την επιστροφή του Ντε Χέα στη Γιουνάιτεντ, ενώ πριν από λίγες μέρες είχε υπάρξει η πληροφορία πως εξετάζει το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα γάντια του, αν δεν βρει πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάποια μεγάλη ομάδα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X