Άρης: Κάλεσμα στον κόσμο για sold out με την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Άρης: Κάλεσμα στον κόσμο για sold out με την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΚΑΕ Άρης βάζει στην… πρίζα τον κόσμο της ομάδας ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ καλώντας τον να κάνει sold out

O Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Nick Galis Hall» (29/10 – 17:15), στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Basket League.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, απηύθυνε κάλεσμα προς στον κόσμο, προκειμένου να γεμίσει το γήπεδο και να ωθήσει την ομάδα του Καστρίτη στο δίποντο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άρη:

Τι λέτε; Πάμε για το πρώτο sold out της χρονιάς;
🟡⚫️ Μετά από το σπουδαίο «διπλό» στο Βρότσλαβ επί της Σλασκ, επιστρέφουμε στο σπίτι μας και την Κυριακή (29/10, 17:15) μας περιμένει ακόμα ένας μεγάλος αγώνας, αυτήν τη φορά για την Basket League, απέναντι στην ΑΕΚ Betsson.
🫵 Πάμε να ξαναγεμίσουμε το «Nick Galis Hall» και, αυτήν τη φορά, να εξαντλήσουμε κάθε «μαγικό χαρτάκι»!
🔥 Το ενδιαφέρον και η κίνηση είναι ήδη έντονα και καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους. Θυμίζουμε ότι η διάθεση έχει ως εξής:
👉 Σήμερα Πέμπτη (26/10) και το Σάββατο (28/10) μέσω της More (https://www.more.com/…/festivalkae-aris-eisitiria…/) λόγω των αργιών.
👉 Αύριο Παρασκευή (27/10) από την μπουτίκ της ΚΑΕ, από τις 11:00 έως τις 19:00 και την Κυριακή 29/10 από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα.
👉 Στα ίδια ωράρια, συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, για μία πολύ μακρά σεζόν, με περισσότερους αγώνες από ποτέ!

Δείτε την ανάρτηση:

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X