Άρσιτς στο enwsi.gr: «Ήταν πολύ σημαντική η νίκη επί της Λουκέρνης - Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση»

Άρσιτς στο enwsi.gr: «Ήταν πολύ σημαντική η νίκη επί της Λουκέρνης - Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση»
Photo Credits: INTIME

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Ίγκορ Άρσιτς μίλησε στο enwsi.gr για την μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη επί της Λουκέρνης και τις αλλαγές μετά την έλευση του Τζούκιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα.

Όταν όλα είναι εις βάρος και καλείται να αγωνιστεί με την πλάτη στον τοίχο, δείχνει τον χαρακτήρα και το Dna που την χαρακτηρίζει. Αυτό έκανε και την Τρίτη το βράδυ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη απέναντι στην Κρίενς Λουκέρνη. Η «Ένωση» πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο EHF European League και μαζί την ψυχολογική ώθηση που χρειαζόταν για να πιστέψει ακόμα περισσότερο στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Ένας από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ ήταν και ο Ίγκορ Άρσιτς ο οποίος έκανε και την τελευταία απόκρουση που έδωσε στην ομάδα του τη νίκη. Ο Σέρβος τερματοφύλακας μίλησε στο enwsi.gr για την μεγάλη νίκη της ομάδας του και τόνισε πως θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Αρχικά αναφερόμενος στην εικόνα του αγώνα σχολίασε: «Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι. Η νίκη αυτή ήταν πολύ σημαντική για μας. Δείξαμε χαρακτήρα και αντιδράσαμε σωστά μετά το αποτέλεσμα στην Πολωνία απέναντι στην Γκόρνικ. Ανεξάρτητα από όλες τις δυσκολίες που έχουμε με το γήπεδο αλλά και τους τραυματισμούς, λειτουργήσαμε ενωμένοι και δείξαμε ενέργεια σαν ομάδα. Με την βοήθεια και του υπέροχου κόσμου μας πήραμε δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς.

«Ο κόσμος να αναγνωρίσει την σκληρή δουλειά μας»

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως φέτος η ΑΕΚ έχει τις δυνατότητες για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ο Σέρβος τερματοφύλακας σχολίασε: «Είμαστε σε ένα πολύ ισορροπημένο όμιλο οπότε η πρόκριση στην επόμενη φάση θα είναι δύσκολη αλλά όχι αδύνατη. Θα κάνουμε τα πάντα στο γήπεδο για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο».

Για το αν έχει δει αλλαγές στο παιχνίδι της ΑΕΚ μετά την έλευση του Ντράγκαν Τζούκιτς στην τεχνική ηγεσία σχολίασε: «Ναι υπάρχουν πολλές αλλαγές ακόμα και στον τρόπο προσέγγισης της προπόνησης αλλά και του αγώνα. Ελπίζω πως ο κόσμος θα αναγνωρίσει την σκληρή δουλειά μας».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X