Η κυβίστηση είναι... παναθηναϊκό άθλημα - «Είχαμε πει στο Ατρόμητος - ΑΕΚ να παίζονται οι αγώνες, αλλά... εδώ έχει να κάνει με την ακεραιότητα των παικτών»

Η κυβίστηση είναι... παναθηναϊκό άθλημα - «Είχαμε πει στο Ατρόμητος - ΑΕΚ να παίζονται οι αγώνες, αλλά... εδώ έχει να κάνει με την ακεραιότητα των παικτών»
Photo Credits: INTIME

Επική κωλοτούμπα από τον νομικό εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού κατά την εκδίκαση του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρυσό μετάλλιο στις κωλοτούμπες παίρνει ο Παναθηναϊκός διαχρονικά και καταφέρνει να ξεφτυλίζεται. Δύο μέτρα και δύο σταθμά όταν έχει να κάνει με την ΑΕΚ και όταν «παίζεται» η φιλία με τον Ολυμπιακό.

Μία ημέρα νωρίτερα από την κλασική ημέρα των εκδικάσεων που είναι η Παρασκευή προγραμματίστηκε η διαδικασία της εκδίκασης για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό που μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και μπήκε… stop στο 49′ και ενώ το παιχνίδι ήταν στο 1-1.

Τα όργανα λοιπόν έχουν ξεκινήσει για τα καλά με τον Κώστα Καραπαπά να… δίνει σόου και τον Παναθηναϊκό να κοιτάζει αλλού.

Ωστόσο, ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟ, Τάκης Κέζας αναφέρθηκε κάποια στιγμή στην ΑΕΚ. Τον εφιάλτη που δεν μπορούν να ξεχάσουν με τίποτα.

«Είχαμε συμφωνήσει στο περσινό Ατρόμητος – ΑΕΚ να παίζονται οι αγώνες, όμως εδώ έχει να κάνει με την ακεραιότητα των παικτών, όχι μία τυπική παράλειψη», είπε ο κύριος Τάκης Κέζας μαρτυρόντας πως αυτή η τόσο ηθική ομάδα να πάρει το ματς στα χαρτιά. Στις δικαστικές αίθουσες με επιχειρήματα «ναι μεν, αλλά…».

Γιατί… αυτοί είναι.  Ηθος και ψυχή… Παναθηανικός!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X