Δεν… μασάει ούτε στη Μασσαλία και πληρώνει η ΑΕΚάρα!

Δεν… μασάει ούτε στη Μασσαλία και πληρώνει η ΑΕΚάρα!

Ακόμα ένα σπουδαίο βράδυ για την ΑΕΚ! Η «Ένωση» ετοιμάζεται να κυνηγήσει ακόμα ένα διπλό αντιμετωπίζοντας τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» (19:45)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομαδάρα του Ματίας Αλμέιδα ετοιμάζεται για μία ακόμα μεγάλη πρόκληση. Μετά το εκπληκτικό 3-2 επί της Μπράιτον στην Αγγλία και το 1-1 με τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ πήρε από νωρίς κεφάλι στον όμιλο (4β.) και γνωρίζει πως ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα θα την φέρει πολύ κοντά στην ευρωπαϊκή συνέχεια.

Παρά τις σημαντικές απουσίες στην επίθεση, αφού οι Αραούχο, Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Πιζάρο είναι εκτός δράσης, η ΑΕΚ διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να επιβάλει τον ρυθμό της στη σπουδαία αναμέτρηση. Η ποιότητα, ο χαρακτήρας, η φανέλα και η τακτική προσέγγιση δημιουργούν ένα «παζλ» που οδηγεί στο διπλό της ΑΕΚ, το οποίο συναντάται σε απόδοση 4.60.

Όπως έδειξε στην Αγγλία και γενικά σε όλα τα παιχνίδια της σε Ελλάδα και Ευρώπη, η ΑΕΚ διαθέτει εξαιρετικές επιλογές στην μεσοεπιθετική της γραμμή και παίκτες με ποιότητα, εμπειρία και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Στην αντίπερα όχθη, οι Γάλλοι αντιμετωπίζουν από την αρχή της χρονιάς αμυντικά προβλήματα και το combo της νίκης των φιλοξενούμενων με Over 2.5 γκολ βρίσκεται σε απόδοση 7.50.

Επιπρόσθετα, οι απουσίες στην επίθεση θα φέρουν εκ νέου σε θέση βασικού τον Έκι Πόνσε. Ο Αργεντινός φορ είχε την ευκαιρία να δουλέψει ακόμα περισσότερο με τους συμπαίκτες του στο διάστημα της διακοπής, ενώ έχει ήδη καταγράψει σημαντικά γκολ, τόσο στο ματς με την Μπράιτον όσο και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Γιατί να μην το κάνει ξανά; Σε απόδοση 3.75 το ενδεχόμενο για ένα (τουλάχιστον) γκολ από τον Πόνσε.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:
2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X