Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ (26/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ (26/10)

Γεμάτο αναμετρήσεις που προσφέρονται για ποντάρισμα είναι σήμερα το κουπόνι του στοιχήματος στο Κόνφερενς Λιγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κλάκσβικ – Ολίμπια Λ. 19:45

Η Κλάκσβικ πήρε 0-0 εκτός έδρας από τη Β35 για το πρωτάθλημα των Ν. Φερόε. Είναι η πρώτη ομάδα από τα Νησιά Φερόε που έπαιξε ποτέ στη φάση των ομίλων μιας διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA. H Ολίμπια νίκησε 2-0 εκτός έδρας την Ντομζάλε για την First League Σλοβενίας. Δυο ήττες στα δυο πρώτα παιχνίδια του ομίλου για την Ολίμπια. Η Κλάκσβικ έχει μια ισοπαλία και μια ήττα. Αυτό το ματς θα κρίνει αν θα διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης στη συνέχεια του πρώτου γκρουπ του Κόνφερενς.

Προγνωστικό στοιχήματος: Όλα πιθανά. Στηρίζουμε τη μη ήττα της Κλάκσβικ που ειδικά εντός έδρας τα έχει πάει περίφημα τη φετινή χρονιά.

Λιλ – Σλόβαν Μπρατ. 19:45

Η Λιλ προέρχεται από νίκη 1-0 επί της Μπρεστ. Η Λιλ έχει σκοράρει σε όλους εκτός από έναν από τους 13 αγώνες της αυτή τη σεζόν, με εξαίρεση την ισοπαλία 0-0 στο Kλάκσβικ την 2η αγωνιστική. Η Σλόβαν νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Σπάρτακ Τρνάβα. Η Σλόβαν έχει σερί οκτώ νικών σε όλες τις διοργανώσεις και έχει θριαμβεύσει σε δέκα από τους 11 τελευταίους αγώνες της. Αγώνας που μπορεί να κρίνει την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στους 16 του Κόνφερενς. Πρώτη για την ώρα η Σλόβαν με δυο στα δυο, μία νίκη με την Ολίμπια, μια ισοπαλία με την Κλάκσβικ για τη Λίλ.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Λιλ είναι ανώτερη και θα πάρει τη νίκη σε ένα ματς που μπορεί να βγάλει Over 2,5 γκολ.

Γάνδη – Μπρεϊνταμπλικ 19:45

Η Γάνδη έχασε 2-0 από την Σερκλ Μπριζ για το Πρωτάθλημα Βελγίου. Η ήττα της Γάνδης από τη Σερκλ Μπριζ ήταν μόλις η δεύτερη ήττα της σε 19 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, ενώ η άλλη ήρθε στον δεύτερο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου κόντρα στην Πόγκον Στσέτσιν. Η Μπρεϊνταμπλικ έχασε εντός έδρας από την Στιάρναν για την ισλανδική Πρέμιερ Λιγκ. Η πρωταθλήτρια Ισλανδίας το 2022, παρέδωσε τον τίτλο της στη Víkingur Reykjavík αυτή τη σεζόν. Δεν έχει βαθμό ακόμη στον όμιλο η Μπρεϊνταμπλικ. Η Γάνδη νίκησε 2- 0 την Μακάμπι Τελ Αβίβ και είναι πρώτη με 4 βαθμούς, όσους και η Ζορία. Με νίκη κάνει άλμα για την πρόκριση.

Προγνωστικό στοιχήματος: Ευκολα ή δύσκολα η Γάνδη αναμένεται να πάρει τη νίκη. Ασος με πιθανό το Under.

Μπαλκάνι – Αστάνα 19:45

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X