Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Europa League (26/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Europa League (26/10)

Η 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ περιλαμβάνει ορισμένες σπουδαίες αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν στα προγνωστικά για το κουπόνι του στοιχήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μαρσέιγ – ΑΕΚ 19:45

Στον Αγιαξ με χαρακτήρα ισοφάρισε από 2-0 σε 2-2 και από 3-2 σε 3-3 ενώ με την Μπράιτον ισοφαρίστηκε από 2-0 σε 2-2 στο 88’. Ασταθής, προσπαθεί με τον Γκατούζο τον τελευταίο μήνα να βγάλει περισσότερη ένταση και να τρέξει ως το 90’.Αποχώρησαν τραυματίες το Σάββατο ο πολύτιμος δεξιός μπακ Κλος και ο γκολκίπερ Λόπες. Ο πρώτος σφίγγει τα δόντια και προλαβαίνει, όχι όμως ο δεύτερος. Από την άλλη η ΑΕΚ έσωσε τον βαθμό με τον Άγιαξ (1-1) και στο τέλος θα μπορούσε να νικήσει. Ξεκινάμε από τα θετικά νέα, ότι επέστρεψαν ο κομβικός στόπερ Μουκουντί και ο φορ Πόνσε. Έχει φρέσκια απώλεια όμως τον αρχηγό/επιθετικό Αραούχο, που έρχεται να προστεθεί στην απουσία του υπερπολύτιμου φορ Λιβάι, μαζί με τους εξτρέμ Γκατσίνοβιτς, Πιζάρο που επίσης είναι τραυματίες, ο πρώτος βασικός.
Προγνωστικό στοιχήματος: Για να λέμε την αλήθεια η Μαρσέιγ έχει τον πρώτο λόγο όμως μ’ αυτή την ΑΕΚ ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος. Προτιμότερο να πάμε με το G/G και σε combo με το Over 2,5.

Άρης Λεμεσού – Μπέτις 19:45

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση ο Άρης Λεμεσού με τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στην Ευρώπη έκανε ένα σπουδαίο εντός έδρας τρίποντο απέναντι στους Ρέιντζερς με 2-1 και βρίσκεται αυτή τη στιγμή μέσα στο κόλπο της πρόκρισης. Σε εξαιρετικό mood και η Μπέιτις. Αήττητη στα τελευταία 6 παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στην Ευρώπη σε δύο παιχνίδια ομίλου έχει μία νίκη και μία ισοπαλία και βρίσκεται στους τρεις βαθμούς σε ισοβαθμία με τις υπόλοιπες ομάδες.
Προγνωστικό στοιχήματος: Είναι μία αναμέτρηση με φαβορί τους Ισπανούς. Ωστόσο εμείς κοιτάμε και προς το G/G, με δεδομένες τις αδυναμίες των Ανδαλουσιάνων στα μετόπισθεν.

Ράκοβ – Σπόρτινγκ 19:45

Η Ράκοβ είναι ομάδα με up and down. Και φυσικά κάτι τέτοιο προκύπτει από το γεγονός ότι στα τελευταία 5 ματς «τρέχει» με 2-0-3. Στον όμιλο έχει δύο ήττες και απ’ ό,τι φαίνεται ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης. Από την άλλη, η Σπόρτινγκ θέλει να ρεφάρει τις απώλειες από την ήττα με την Αταλάντα (2-1, εντός). Στο πρωτάθλημα πριν τη διακοπή για τις εθνικές κέρδισε την Αρούκα με 2-1 εντός έδρας, ενώ στη συνέχεια πήρε εύκολη πρόκριση στο κύπελλο κόντρα στην Ολιβάις ε Μοσκαβίντε με -3.
Προγνωστικό στοιχήματος: Εμπειρία, φανέλα και ρόστερ δείχνουν διπλό. Η απόδοση μας ικανοποιεί και θα είναι από τα σημεία που θα πικάρουμε.

Σπάρτα Πράγας – Ρέιντζερς 19:45

Η Σπάρτα παραμένει στην κορυφή στην Τσεχία με το επιβλητικό 4-0 επί της Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε. Στην Ευρώπη μετά τη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στην Πολωνική Ρακοφ ηττήθηκε από την Μπέτις με 2-1 στο δεύτερο παιχνίδι και βρίσκεται σε ισοβαθμία με όλες τις ομάδες στον όμιλο έχοντας από τρεις πόντους. Φαίνεται να το βρίσκει σιγά-σιγά η Ρέιντζερς. Έκανε  δύο συνεχόμενες καλές εμφανίσεις απέναντι σε Σέντ Μίρεν (3-0) και Χιμπέρνιαν (4-0) για το πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη έχουν τρεις βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές, από τη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στην Μπέτις.
Προγνωστικό στοιχήματος: Ανασταλτικά και οι δύο έχουν τα «θέματά» τους. Στοιχείο αρκετό για να μας πείσει να πάμε με το G/G.

Στουρμ Γκρατς – Αταλάντα 19:45

Σε πολύ καλό μομέντουμ η Στουρμ. Τρέχει με έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Ευρώπη μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, κέρδισαν στην Πολωνία με 1-0 της Ράκοβ και πήραν τους πρώτους τρεις βαθμούς στον όμιλο. Η Αταλάντα επέστρεψε στις νίκες στο Καμπιονάτο με το 2-0 επί της Τζένοα. Στην Ευρώπη προέρχεται από σπουδαίο διπλό στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και θέλει διπλασιάσει τις νίκες της και να διατηρήσει το προβάδισμα για την πρώτη θέση.
Προγνωστικό στοιχήματος: Η Αταλάντα έχει ατομική ποιότητα. Είναι σε καλή κατάσταση και ξερει πως με νίκη κάνει άλμα πρωτιάς. Κοιτάμε προς τα δεξιά και το διπλό.

Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ 19:45

Ο Ολυμπιακός καλείται να συνέλθει από το σοκ της διακοπής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-1). Στο προηγούμενο ευρωπαϊκό ματς αυτοκτόνησε με την Μπάτσκα Τόπολα. Σπατάλησε προβάδισμα δύο τερμάτων με 10 ποδοσφαιριστές και αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα, ενώ στην πρεμιέρα έχασε από την Φράιμπουργκ με 3-2. Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ προέρχεται από τη βαριά ήττα στην Πρέμιερ από την Άστον Βίλα (4-1). Καλύτερα τα πράγματα σαφώς στο Europa League, αφού μετά το 3-1 της πρεμιέρας επί της Μπάτσκα Τόπολα ακολούθησε το μεγάλο διπλό επί της Φράιμπουργκ στην Γερμανία με 2-1. «Αφεντικό» του ομίλου πλέον η Γουέστ Χαμ.
Προγνωστικό στοιχήματος: Ξεκάθαρα φαβορί η Γουέστ Χαμ. Με τα προβλήματα που έχει ο Ολυμπιακός πίσω, κοιτάμε προς το 2 και το Over 2,5.

Μπάτσκα Τόπολα – Φράιμπουργκ 19:45

Δεν είναι σε καλό mood η Μπάτσκα. Χωρίς νίκη σε 6 σερί ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις. Έμεινε στο 1-1 με τη Βόσντοβατς στο σερβικό πρωτάθλημα και έπεσε στην 3η θέση. Στο Γιουρόπα πήρε τον πόντο με τον Ολυμπιακό (2-2), αν και έχανε με 2-0. Ανεβαίνει σιγα-σιγά η Φράιμπουργκ. Νίκησε το Σάββατο με ανατροπή την Μπόχουμ (2-1). Στο Europa League δεν έδωσε συνέχεια στο 3-2 της πρεμιέρας επί του Ολυμπιακού, αφού την επόμενη αγωνιστική έχασε εντός έδρας από την Γουέστ Χαμ με 2-1. Καθοριστικά τα παιχνίδια με την Μπάτσκα Τόπολα, αρχής γενομένης σήμερα στην Σερβία.
Προγνωστικό στοιχήματος: Φαβορί οι Γερμανοί. Αν η ομάδα του Στράιχ είναι συγκεντρωμένη, έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη.

Μόλντε – Χάκεν 19:45

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X