Στίβεν Τσούμπερ: Το εκτός έδρας «υπερόπλο» της ΑΕΚ (VIDEO)

Στίβεν Τσούμπερ: Το εκτός έδρας «υπερόπλο» της ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Τσούμπερ μετρά τέσσερα τέρματα και δύο ασίστ στις επτά επίσημες φετινές εξόδους της ΑΕΚ και φαίνεται πως δεν... καταλαβαίνει από έδρες όπως το «Βελοντρόμ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Μασσαλία από τη Μαρσέιγ θα «δοκιμαστεί» απόψε (26/10) η ΑΕΚ, με στόχο να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου της στο Europa League. Αλλωστε μετά τη μεγάλη νίκη (3-2) της στο Μπράιτον και το 1-1 της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Αγιαξ οδηγεί την κούρσα του group της και στέλνει το «μήνυμα» πως θα πρωταγωνιστήσει.

Το Βελοντρόμ είναι παραδοσιακά μία «δύσκολη» έδρα, όμως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποδείξει φέτος πως δεν… καταλαβαίνουν από ανάλογες καταστάσεις και εκείνος που φαίνεται ότι του… αρέσει περισσότερο να παίζει ανάλογα/αντίστοιχα ματς είναι ο Στίβεν Τσούμπερ.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως Ελβετός μεσοεπιθετικός μπορεί να λογίζεται ως το «εκτός έδρας ‘υπερόπλο’ του Ματίας Αλμέιδα», καθώς πρόκειται για το… κρυφό χαρτί του Πελάδο σε κάθε έξοδο των «κιτρινόμαυρων» και όλα τα φετινά του γκολ, όπως και οι ασίστ που μετρά, είναι μακριά από την «OPAP Arena».

Μάλιστα κατά ένα… παιχνίδι της μοίρας σημείωσε το πρώτο φετινό επίσημο «κιτρινόμαυρο» τέρμα που ήταν στο Μάξιμιρ, στον πρώτο αγώνα της σειράς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που πέρασε στην ιστορία. Ηταν το 59′ εκείνης της αναμέτρησης όταν και βρήκε δίχτυα με ωραία ενέργεια και όμορφο τελείωμα, ισοφάρισε σε 1-1 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη-ανατροπή της ΑΕΚ (2-1).


Λίγες ημέρες αργότερα έδωσε το προβάδισμα στην Ενωση των 10 παικτών στο Βόλο (έκανε το 2-1 στην επικράτησή της 3-2) και μετέπειτα τη «σκυτάλη» πήραν Λεωφόρος και Τρίπολη.


Στο 2-1 επί του Παναθηναϊκού ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «κιτρινόμαυρων» στο ντέρμπι με τους «πράσινους», αφού στο 36′ έκανε το 1-1 και στο 68′ έφτιαξε με παράλληλη από τα αριστερά το τέρμα του Ορμπελίν Πινέδα, το οποίο και έκρινε την αναμέτρηση.


Στο πρόσφατο 3-0 του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» η παρουσία του μέσα στο γήπεδο «επισκιάστηκε», τρόπο τινά, από τον Νίκλας Ελίασον, ωστόσο αποδείχθηκε εκ νέου καταλυτικός για το club.

Πώς άλλωστε μπορεί να χαρακτηριστεί ο ποδοσφαιριστής που στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έπαιξε για τον Σουηδό στη φάση του 0-1 και στο 86′ διαμόρφωσε ο ίδιος το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα;

Ετσι σε επτά φετινές εξόδους της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις όπου έπαιξε σε όλες «μετρά» τέσσερα γκολ και δύο ασίστ, ενώ αν κάνουμε τις σχετικές διαιρέσεις θα δούμε πως είναι άμεσα μέσα, ως δημιουργός ή «εκτελεστής», σε ένα «κιτρινόμαυρο» γκολ κάθε 86 και κάτι λεπτά!

Για την ιστορία ελέω Ντομινίκ Λιβάκοβιτς και Ρομπέρτο Μπρινιόλι οι ασίστ του στα αντίστοιχα αυτά παιχνίδια δεν είναι τέσσερις, αφού οι γκολκίπερ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού έβγαλαν με κάποιον… μαγικό τρόπο (και ελέω της μεγάλης τους κλάσης προφανώς) τις τελικές του Λιβάι Γκαρσία ύστερα από δικές του μεταβιβάσεις, σε δύο 100% «καθαρές» φάσεις που δημιούργησε.

Μετά από όλα τα παραπάνω, άντε να… «ζοστιστεί» ο Τσούμπερ σε ατμόσφαιρες όπως η σημερινή…

Ο Τσούμπερ στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ:

Αγώνες: 7
Λεπτά: 518′
Γκολ: 4
Ασίστ: 2
Γκολ ή Ασίστ/Λεπτά: 1/86,3′

Πηγή: gazzetta.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X