Τέλος ο Σοτίλ, επιστροφή Τσιόφι στην Ουντινέζε

Τέλος ο Σοτίλ, επιστροφή Τσιόφι στην Ουντινέζε
Photo Credits: INTIME

Η Ουντινέζε ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γκαμπριέλε Τσιόφι στη θέση του Αντρέα Σοτίλ στον πάγκο της για τη συνέχεια της φετινής σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος από τον πάγκο της Ουντινέζε ο Αντρέα Σοτίλ. Οι «φριουλάνι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος αποχωρεί μετά την άσχημη πορεία των «ζεβρών» στη Serie Α, που τις έχει φέρει στη 18η θέση της βαθμολογίας.

Ως αντικαταστάτης του ανακοινώθηκε ο Γκαμπριέλε Τσιόφι, ο οποίος επιστρέφει στην «Dacia Arina» μετά το 2021-2002. Μάλιστα, βοηθός του θα είναι ο πρώην άμεσος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, Κριστιάνο Μπάτσι.

«Η Ουντινέζε είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Γκαμπριέλε Τσιόφι ως νέου προπονητή της πρώτης ομάδας. Έχει υπογράψει συμβόλαιο που τον δεσμεύει με τον σύλλογο έως τις 30 Ιουνίου 2024 με οψιόν για μια άλλη σεζόν», ήταν η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων» του Ούντινε για τον πρώην τεχνικό της Βερόνα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X