Οι διάλογοι ΑΕΚ - ΟΣΦΠ στο ΑΣΕΑΔ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek_dikigoroi_alexis_alexiou_giorgos_katsadimas_resΟι δικηγόροι του Ολυμπιακού Υδραίος και Ηλιάδης ζήτησαν κατά την χθεσινή ακροαματική διαδικασία στο ΑΣΕΑΔ την κατακύρωση του αγώνα με 3-1 υπέρ των “ερυθρόλευκων” ή στην περίπτωση που αποφασισθεί επανάληψη του αγώνα, αυτός να ξαναρχίσει το ματς από το 2-1 και 13-8 ή από το 2-1 σετ. Από την πλευρά της η ΑΕΚ μέσω των δικηγόρων της Αλεξίου και Κατσαδήμα ζήτησε την επανάληψη του ματς από το 0-0 (όπως έκανε και η ΕΟΠΕ μέσω του δικηγόρου Τζιορτζίδη). Από τον Ολυμπιακό υποστήριξαν ότι κανένας κανονισμός δεν γράφει ότι ξαναγίνεται ένα ματς από το 0-0, όταν διαπιστωθεί παράβαση κανονισμών αλλά και ότι το λάθος του διαιτητή είναι μέρος του αγώνα, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” υποστήριξαν πως οι διαιτητές δεν επέτρεψαν στον Απόστολο Οικονόμου να κάνει την αλλαγή Τοτσίδου-Κρουκ, ζημίωσαν την ομάδα και αφαίρεσαν τρεις πόντους, κάτι που συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος. Πρόσθεσαν μάλιστα ότι οι διαιτητές παραδέχτηκαν το λάθος τους και το ματς πρέπει να ορισθεί εκ νέου.

Μέσω του Βαγγέλη Τζωρτζίδη η ομοσπονδία βόλεϊ ξεκαθάρισε πως δεν είναι ούτε με το μέρος της ΑΕΚ ούτε με του Ολυμπιακού και τόνισε ότι με την παρουσία της θέλει να τονίσει απλά ότι η ΚΕΔ ακολούθησε την ενδεδειγμένη διαδικασία στη συγκεκριμένη περίπτωση για τη λήψη όποιας απόφασης πήρε και πως δεν κρίνει το περιεχόμενο της απόφασης αν είναι σωστό ή λάθος διότι η ΚΕΔ είναι ανεξάρτητη αρχή. Τέλος ο πρόεδρος του ΑΣΕΑΔ εξέφρασε την απορία προς την ΕΟΠΕ για την απόφαση της ΚΕΔ: “Αν στο ποδόσφαιρο παραδεχόταν ένας διαιτητής ότι κακώς σφύριξε ένα πέναλτι, θα έπρεπε να ξαναγίνονται τα ματς;”

Πηγή: volleynews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X