Αγόρασε ομάδα Δ' Κατηγορίας της Γαλλίας ο Σαντιό Μανέ!

Αγόρασε ομάδα Δ' Κατηγορίας της Γαλλίας ο Σαντιό Μανέ!
Photo Credits: INTIME

Αγόρασε ομάδα ο Σαντιό Μανέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα ηνία της Bourges Foot 18, ομάδα της τέταρτης κατηγορίας του γαλλικού ποδοσφαίρου, ανέλαβε ο Σαντιό Μανέ, με τον Σενεγαλέζο μεσοεπιθετικό να αγοράζει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου!

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο 31χρονος Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός προχώρησε στην αγορά μιας ποδοσφαιρικής ομάδας! Συγκεκριμένα, έχοντας γεμάτο πορτοφόλι από το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του με την Αλ Νασρ, ο έμπειρος άσος αποφάσισε να επενδύσει στην Bourges Foot 18, η οποία και αγωνίζεται στη Δ’ Κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου!

Ο πρώην άσος των Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου, απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του μικρού αυτού συλλόγου που εδρεύει στην ομώνυμη πόλη, Μπουρζ, στην κεντρική Γαλλία.

Πλέον, απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και ο Μανέ να λογίζεται και επίσημα ως ιδιοκτήτης της ομάδας, η οποία και μετρά μόλις δύο χρόνιας ζωής, αφού ιδρύθηκε τον Μάιο του 2018!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X