Αντίπαλοι ΑΕΚ: Έχασε τους Μαρτς και Ουέλμπεκ η Μπράιτον, αμφίβολοι και με την Ένωση

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Έχασε τους Μαρτς και Ουέλμπεκ η Μπράιτον, αμφίβολοι και με την Ένωση
Photo Credits: INTIME

Γερό πλήγμα για Μπράιτον με Μαρτς και Ουέλμπεκ, αμφότεροι είναι αμφίβολοι και με ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γερό πλήγμα για τη Μπράιτον, με τον προπονητή Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να επιβεβαιώνει πως οι Μαρτς και Ουέλμπεκ τέθηκαν νοκ-άουτ για αρκετό διάστημα με σοβαρούς τραυματισμούς.

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η αναμέτρηση απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι για τη Μπράιτον! Σαν μην έφτανε άλλωστε η ήττα απέναντι στην παρέα του Έρλινγκ Χάαλαντ, το απογοητευτικό απόγευμα συνδυάστηκε και με τους τραυματισμούς των Ντάνι Ουέλμπεκ και Σόλι Μαρτς.

Εδώ και μέρες οι άνθρωποι της Μπράιτον κάθονταν σε αναμμένα κάρβουνα σχετικά με την έκταση των τραυματισμών των δυο παικτών, με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να επιβεβαιώνει πως τα νέα δεν είναι καλά.

«Για τον Σόλι (σ.σ Μαρτς) δυστυχώς είναι ένας πολύ σκληρός τραυματισμός, ένας πολύ σημαντικός τραυματισμός. Θα τον χάσουμε για αρκετό καιρό. Το ίδιο ισχύει και για τον Ουέλμπεκ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάπως έτσι οι δυο ποδοσφαιριστές θεωρούνται στην καλύτερη αμφίβολη για την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ, με τις δυο ομάδες να δίνουν ξανά ραντεβού για τους ομίλους του Europa League στις 30 Νοεμβρίου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X