Ο Πικέ έπεσε στο κενό σε τηλεοπτικό πλατό την στιγμή που πήγε να υπογράψει μία φανέλα

Ο Πικέ έπεσε στο κενό σε τηλεοπτικό πλατό την στιγμή που πήγε να υπογράψει μία φανέλα
Photo Credits: INTIME

Ένα σκηνικό που θα μπορούσε να μπει άνετα στις πιο άτυχες στιγμές της χρονιάς σημειώθηκε στο διάλειμμα ισπανικής εκπομπής με πρωταγωνιστή τον Πικέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ατυχήματα συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, με τον Πικέ να το αποδεικνύει το βράδυ της Τρίτης (24/10), καθώς η παρουσία του σε ισπανική εκπομπή στιγματίστηκε από ένα απρόσμενο συμβάν.

Με την εκπομπή «Kings League» να έχει διακοπεί για διαφημίσεις, ο παλαίμαχος παίκτης της Μπαρτσελόνα αποδείχτηκε απρόσεκτος, αφού στην προσπάθειά του να δώσει χαρά σε έναν νεαρό φίλαθλο των «Μπλαουγκράνα», υπογράφοντάς του τη φανέλα με το νούμερο 3 που φορούσε ο Πικέ στα χρόνια του στη Βαρκελώνη, δεν παρατήρησε το κενό μεταξύ του πλατό και τις θέσεις του κοινού, με συνέπεια να πέσει στο κενό.

Ευτυχώς για τον ίδιο δεν τραυματίστηκε σοβαρά, με τον Πικέ, ωστόσο, να δίνει το blooper της σεζόν και στιγμές άφθονου γέλιου στους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X