Πέδρο Μαρτίνς: Βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Γκρέμιο

Πέδρο Μαρτίνς: Βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Γκρέμιο
Photo Credits: INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ο βασικός στόχος για τον πάγκο της Γκρέμιο, καθώς ο Ρενάτο Γκαούτσο εκτιμάται πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο με την Γκρέμιο να εκπονεί ήδη τα πλάνα για την επόμενη σεζόν δίχως τον 61χρονο τεχνικό στον πάγκο της.

Ευσεβή πόθο του συλλόγου από το Πόρτο Αλέγκρε αποτελεί ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Αλ Γκαράφα στο Κατάρ, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος έπειτα από έναν χρόνο στο Εμιράτο αντιμετωπίζει ως πρόκληση το ενδεχόμενο να εργαστεί στη Βραζιλία.

Η Γκρέμιο προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες και βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος και όπως όλα συνηγορούν ο Ρενάτο Γκαούτσο δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αλ Γκαράφα του Πέδρο Μαρτίνς φιγουράρει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος Κατάρ με απολογισμό 4-1-1.
 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X