Αστέρας Τρίπολης: «Δωρεάν είσοδος σε όλες τις γυναίκες στο ματς με τη Λαμία»

Αστέρας Τρίπολης: «Δωρεάν είσοδος σε όλες τις γυναίκες στο ματς με τη Λαμία»
Photo Credits: INTIME

Ο Αστέρας Τρίπολης ενημέρωσε σχετικά με την πρωτοβουλία που πήρε σχετικά με την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόφασή του να δώσει δωρεάν είσοδο για όλες τις γυναίκες στο παιχνίδι του με τη Λαμία έκανε γνωστή ο Αστέρας Τρίπολης με σχετική ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη στήριξή του στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του Μαστού.

Αναλυτικά αναφέρει ο Αστέρας Τρίπολης…

Η σημερινή ημέρα, 25η Οκτωβρίου, έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού. Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ συνδράμει στην εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης της ασθένειας και αφιερώνει τον αγώνα της Κυριακής (29/10, 17:30) με αντίπαλο την Λαμία στη μάχη κατά της ασθένειας.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι για την 9η αγωνιστική ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσφέρει δωρεάν είσοδο στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” για όλες τις γυναίκες, στέλνοντας το μήνυμα της ευαισθητοποίησης και της κινητοποίησης στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

Επιπλέον, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στηρίζει την πρωτοβουλία της Super League, η οποία με μία σειρά από δράσεις, αφιερώνει συνολικά την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League στην ενημέρωση και κινητοποίηση όλων μας για την πρόληψη της ασθένειας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X