Αντσελότι: «Επέστρεψε στα καλύτερά του ο Βινίσιους και έκανε τη διαφορά»

Αντσελότι: «Επέστρεψε στα καλύτερά του ο Βινίσιους και έκανε τη διαφορά»
Photo Credits: INTIME

Ο Βινίσιους Τζούνιορ επέστρεψε στην καλύτερή του φόρμα στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπράγκα με 2-1 για το Champions League δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος διεθνής αναδείχθηκε παίκτης του αγώνα καθώς βοήθησε τους Μαδριλένους να διατηρηθούν στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου, τρεις βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Ναπολι.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ υπέστη έναν τραυματισμό του οπίσθιου μηριαίου τον Αύγουστο και έμεινε εκτός δράσης για ένα μήνα. «Επέστρεψε στα καλύτερά του. Έβαλε ένα τέρμα το οποίο δεν μέτρησε και έκανε δύο ασίστ στους Ροντρίγκο και Μπέλινγχαμ», είπε ο Αντσελότι στους δημοσιογράφους. «Επέστρεψε και επέστρεψε σε φόρμα. Έκανε τη διαφορά. Αυτοί (ο Μπέλινγκχαμ και ο Βινίσιους Τζούνιορ) δουλεύουν πολύ καλά μαζί με την μπάλα και χωρίς αυτήν. Πρέπει να βελτιωθούμε εκεί, αλλά και οι δύο κάνουν εξαιρετική δουλειά».

Η Ρεάλ Μαδρίτης, που προηγείται στη LaLiga με 25 βαθμούς μετά από 10 αγώνες, θα παίξει το Σάββατο με την Μπαρτσελόνα.

«Μετά από αυτό το παιχνίδι, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε – ό,τι μπορούμε για να το κερδίσουμε», είπε ο Αντσελότι. «Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για αυτό. Κατευθυνόμαστε σε αυτό το απίστευτα σημαντικό παιχνίδι γεμάτοι ενθουσιασμό».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X